Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple планує випуск 8,5 млн OLED iPad Pro в найближчі місяці

Apple планує випуск 8,5 млн OLED iPad Pro в найближчі місяці

Apple розпочала співпрацю з корейськими виробниками для постачання 8,5 мільйонів OLED-екранів для нових iPad Pro, які мають надійти на ринок найближчим часом. Оновлення планшетів стане найзначнішою переробкою з 2018 року.

Для майбутніх моделей iPad Pro з діагоналлю ~11 та ~13 дюймів використовуються дисплеї від різних виробників: Samsung Display поставляє панелі для 11-дюймової версії, тоді як LG Display – для 13-дюймової моделі. Згідно з попередніми замовленнями, Samsung забезпечить 4 мільйони одиниць у 2024 році, а LG – 4,5 мільйони, що вказує на потенційно вищий попит на велику модель.

Apple планує випуск 8,5 млн OLED iPad Pro в найближчі місяці


Джерела вказують, що розподіл завдань між Samsung і LG пов'язаний з переглядом Apple прогнозів попиту на OLED iPad Pro та з викликами у виробничих потужностях обох відомих постачальників, які стикаються з труднощами в адаптації до високих стандартів Apple для нових технологій з виробництва екранів.

Apple має на меті досягти високої якості зображення на екранах і оптимізації дизайну нових iPad Pro для зниження їхньої товщини та ваги.

Обсяги замовлень OLED-екранів від Samsung і LG для Apple можуть зазнати змін після випуску первинної партії, залежно від фактичних обсягів виробництва та можливих коректив в прогнозах максимального попиту на найновіші моделі iPad Pro з сучасними OLED-екранами. Останні прогнози від Apple щодо постачань, за інформацією джерел, були скориговані вниз порівняно з планованими 10 мільйонами одиниць на 2024 рік.