Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як скасувати підписку в AppStore на iPhone?

Як скасувати підписку в AppStore на iPhone?

Часто трапляється, що користувач випадково активував платну передплату на програму або додаток в App Store. Або ж діти завантажили якусь гру без батьківського відома. 

Команда Ябко вирішила допомогти та скласти коротку інструкцію, щоб ви змогли самотужки відмовитися від платної підписки або видалити непотрібну програму з вашого Айфон.

Як скасувати платну підписку в App Store?

Зробити це можна кількома способами. По-перше, можна зайти до App Store. Після цього:

  1. Натисніть на значок у правому верхньому кутку. Там може розташовуватися фото користувача.
  2. На сторінці, що відкрилася, перейдіть у вкладі «Підписки». Система може запросити вхід до Apple ID.
  3. Перегляньте активовані підписки. На сторінці можна змінити або відмовитися від передплати, поновити її, якщо термін дії минув. У цьому меню також можна отримати доступ до передплат, придбаних іншими членами сім'ї.

Як скасувати підписку в AppStore на iPhone?

По-друге, переглянути актуальні передплати можна за допомогою «Параметрів». Натисніть на своє ім'я та перейдіть до розділу «Apple ID». Знайдіть меню «Підписки». Перегляньте, що було куплено з облікового запису та скасуйте непотрібні передплати.

Як запобігти купівлі платної підписки в App Store?

Батьки можуть зайти в «Параметри» → «Екранний час». Потім у розділі «Контент та приватність. Тепер у вкладці «Покупки iTunes та App Store» потрібно активувати тумблер, який забороняє дитині самостійно здійснювати платні покупки в додатку.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ