Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як завантажити книги на PocketBook через Wi-Fi?

Як завантажити книги на PocketBook через Wi-Fi?

Власники електронних книг PocketBook мають можливість не лише зручно читати різноманітну літературу, але й переглядати веб-сторінки, синхронізувати свою онлайн-бібліотеку між пристроями та завантажувати твори безпосередньо на гаджет. Як підключити електронну книгу до Wi-Fi та користуватися всіма перевагами сучасних девайсів? Ябко надасть детальну інструкцію, яка допоможе зробити процес читання ще зручнішим. Варто зауважити, що не всі моделі бренду PocketBook мають доступ до Інтернету. Відомий бренд спеціалізується на виробництві рідерів преміум-класу і пропонує широкий асортимент від простих у використанні до багатофункціональних пристроїв з численними можливостями, тому варто зрозуміти, чи взагалі підтримує подібний вид підключення ваша електронна книга.

Як завантажити книги на PocketBook через Wi-Fi?


Як підключити електронну книгу до Wi-Fi?

Детальну інструкцію щодо підключення до мережі можна знайти в посібнику користувача пристрою. Під час відкриття браузера, хмарного сховища чи будь-якої програми, що потребує Інтернету, на екрані з’явиться повідомлення про відсутність підключення та список доступних бездротових мереж. Якщо таких немає, натисніть «Сканування». Захищені мережі потребуватимуть введення пароля за допомогою екранної клавіатури.

Щоб не виконувати цю операцію постійно, можна налаштувати автоматичне підключення в параметрах. Це особливо корисно для тих, хто регулярно користується рідером вдома, на роботі, у навчальному закладі або в інших часто відвідуваних місцях. Також можна підключитися до прихованої мережі або налаштувати проксі-сервер.

Як завантажити книги на PocketBook через Wi-Fi?


Як завантажити книгу з PocketBook Cloud?

Хмарний сервіс PocketBook Cloud надає можливість створити віртуальну бібліотеку, доступ до якої можна отримати з будь-якого електронного пристрою. Це дозволяє синхронізувати не тільки електронні книги, але й позиції читання та персональні налаштування. Завдяки цьому ви завжди зможете продовжити читання з тієї ж сторінки, незалежно від використаного пристрою: рідера, смартфона на Android або iOS, планшета чи ПК. Сервіс розроблений таким чином, щоб бути простим і зрозумілим для кожного читача. Давайте детальніше розглянемо, як користуватися PocketBook Cloud.

  • Реєстрація. Спочатку потрібно зареєструватися в книжковому онлайн-магазині. Створивши персональний акаунт, запишіть логін і пароль, які знадобляться для підключення ваших пристроїв до хмари.
    Підключення рідера. На рідері введіть дані свого акаунта з онлайн-магазину, щоб підключити його до PocketBook Cloud. Вхід можливий лише при підключеному Wi-Fi і займає не більше хвилини.
  • Синхронізація смартфонів та планшетів. Завантажте додаток PocketBook Reader, доступний безкоштовно в офіційних магазинах Android і iOS. Вкажіть логін і пароль від онлайн-магазину, щоб прив’язати ваш гаджет до хмари.
  • Читання з ПК. Щоб читати з ПК, зайдіть з будь-якого браузера на офіційний сайт PocketBook Cloud і введіть свої дані акаунта з магазину.
  • Завантаження книг в PocketBook Cloud. Ви можете додавати до PocketBook Cloud також електронні книги, придбані в інших книжкових магазинах. Для цього зайдіть на cloud.pocketbook.digital і авторизуйтеся. На стартовій сторінці натисніть «Upload a new book» і виберіть файл для завантаження з документів вашого комп’ютера. Книга з’явиться не тільки у веб-версії хмари, але й на всіх пристроях, зареєстрованих у хмарі.
  • Додаткові можливості. Кожному користувачу надається 2 ГБ безкоштовного простору для зберігання своєї електронної бібліотеки.

Завдяки PocketBook Cloud ваша бібліотека стає максимально мобільною, об'єднуючи рідер з іншими пристроями в єдиний акаунт.

Як завантажити книги на PocketBook через Wi-Fi?


Як завантажити книги на електронний рідер через e-mail

Щоб завантажити книги на свій рідер через e-mail, потрібно виконати кілька простих кроків:

  • Реєстрація. Запустіть програму реєстрації, вибравши пункт "Книги по e-mail" у розділі "Додатки". Також це можна зробити через Налаштування, обравши "Облікові записи та синхронізація" і натиснувши "Книги по e-mail". Для цього потрібно підключитися до Wi-Fi. У вікні реєстрації введіть свою електронну адресу та пароль.
  • Активація. На вказану під час реєстрації електронну адресу надійде лист із посиланням для активації сервісу. Перейдіть за цим посиланням, щоб отримати електронну адресу вашого рідера. З цієї адреси ви будете відправляти документи (книги) на рідер. Після активації сервісу Send-to-PocketBook натисніть кнопку "Оновити". Після оновлення вікна стануть доступні всі функції програми.
  • Завантаження. Зайдіть на свій e-mail і створіть лист, до якого прикріпіть обрані книги або документи. Надішліть лист із прикріпленими файлами на присвоєну вашому рідеру електронну адресу. Після підключення рідера до Wi-Fi відправлені вами файли автоматично завантажаться в папку "Send-to-PocketBook", створену під час активації. Цю папку можна змінити. Для цього перейдіть у розділ "Налаштування", оберіть "Облікові записи та синхронізація", далі - "Книги по e-mail" і виберіть потрібну папку в розділі "Папки завантаження".
  • Запобігання спаму. Для захисту від спаму ваш рідер не прийматиме листи з невідомих джерел. Якщо ви хочете отримувати файли з інших електронних адрес, їх потрібно додати до списку довірених відправників. На вашу електронну адресу надійде запит, який необхідно підтвердити. Таким чином формується "білий список" відправників, які можуть надсилати вам книги через e-mail.

Отож, електронні книги з доступом до мережі розширюють можливості користувачів. Вони ідеально підходять не тільки для дозвілля, але й для роботи та навчання. Студентам і школярам, які часто користуються підручниками, посібниками та конспектами, рідер з підтримкою Wi-Fi допоможе створити особисту бібліотеку та мати доступ до документів поза домом чи університетом.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ