Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

xrProOS: що відомо про нову розробку Apple?

xrProOS: що відомо про нову розробку Apple?

Залишилось буквально два тижні до WWDC 2023, а команда Apple продовжує таємно подавати заявки на торговельні марки, пов’язані з чутками про фірмову гарнітуру AR/VR. 

Відповідно до онлайн-записів, які вдалось віднайти інсайдерам, одна з підставних компаній творців з Купертіно, під назвою «Deep Dive LLC» зі штату Делавер подала заявку на торговельну марку «xrProOS». Що видає, у цій заявці творіння Епл? Зображення «xrProOS» стилізованого під шрифт Apple SF Pro, який найчастіше використовує саме яблучний бренд.

Такі ж заявки подані в Аргентині, Туреччині, Філіппінах, Новій Зеландії, Австралії та Великобританії. Відповідно до записів, компанія вперше подала заявку на торгову марку на Ямайці 27 квітня. Ямайка часто є місцем, де Apple вперше подає заявку на торговельні марки, пов’язані з майбутніми продуктами. Оскільки в цій країні немає онлайн-бази торгових марок із можливістю пошуку, що допомагає компанії довше зберігати таємницю.

Це перший раз, коли повідомляється про назву xrProOS, і незрозуміло, як Apple планує використовувати її. Та раніше у своїх блогах Марк Гурман з Bloomberg повідомляв, що операційна система гарнітури Apple буде називатися xrOS. А це дуже схоже на назву зареєстровану підставною компанією.

Інші раніше зареєстровані торгові марки, потенційно пов’язані з гарнітурою Apple, включають: Reality One, Reality Processor, Optica та Deep Screen. Та поки незрозуміло, чи буде якась із цих назв насправді використана. Деякі заявки були подані окремою підставною компанією під назвою «Immersive Health Solutions LLC».

Очікується, що Apple представить гарнітуру AR/VR під час основної доповіді WWDC 5 червня. Як зазначають інсайдери — пристрій зможе запропонувати поєднання функцій віртуальної та доповненої реальності, якими можна буде керувати за допомогою рук та очей.

xrProOS: що відомо про нову розробку Apple?

Джерело: macRumors