Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Порівняння AirPods Pro 2 та AirPods Pro

Порівняння AirPods Pro 2 та AirPods Pro

Бездротові навушники Apple AirPods Pro 2 вже тут! Все вірно — серед безлічі новинок, представлених на заході Apple Event 7 вересня опинилися та оновлені навушники бренду, про які ходило багато чуток.

І хоча нові АірПодс тільки починають вирушати до щасливих власників, ми зробили детальний аналіз новинки та існуючих представників модельного ряду AirPods Pro. І все для того, щоб ви могли порівняти нову ітерацію цих бездротових навушників та їх першу версію.

Порівняння AirPods Pro 2 та AirPods Pro

Ціна AirPods Pro

На американському ринку AirPods Pro 2 будуть доступні за 249 доларів. Ця ціна ідентична тій, яку мали на старті перші AirPods Pro. Європейський ринок очікує невелике збільшення вартості.

Як це завжди буває, вихід нової версії гаджета призводить до зниження ціни на попередню модель. Тому вам вдасться заощадити, якщо ви вже націлені (або націлюєтеся після прочитання цієї статті) на те, щоб купити AirPods Pro.

Хоча з цим рішенням, можливо, доведеться поспішити, адже деякі аналітики стверджують, що незабаром Apple зніме AirPods Pro з виробництва, щоб вони не перешкоджали продажу нової моделі. На користь таких чуток також грає те, що під час прямого ефіру 7 вересня співробітники Apple називали AirPods Pro 2 просто AirPods Pro.

Порівняння AirPods Pro 2 та AirPods Pro

Дизайн Епл АірПодс Про

Зовнішній вигляд навушників не зазнав кардинальних апгрейдів і у використанні вони відчуваються знайомо, а габарити залишаються незмінними. Але все-таки є дві приємні зміни. По-перше, це новий розмір вушних вкладок — XS. По-друге, наявність покращеного сенсорного керування, що дозволяє регулювати рівень гучності програвання на самих навушниках.

Зарядний кейс також отримав деякі оновлення. Тепер у корпусі є петля для ремінця для зручнішого транспортування. Також у кейсі є вбудований динамік, який допоможе знайти втрачені навушники, адже нові AirPods Pro підтримують функцію Find My.

Нічого з цього, перші AirPods Pro не зможуть вам запропонувати. І хоча такі незначні зміни навряд чи стануть вирішальним фактором для вибору тієї чи іншої моделі, саме подібні дрібниці відіграють головну роль у покращенні досвіду, який отримується від щоденного використання.

Звук AirPods Pro

Якість звуку — це безперечно те, що схиляє багатьох на користь переходу на нові AirPods Pro 2. У другій моделі з'явиться безліч оновлень, як функціональної, так і апаратної частини гаджета.

Серед іншого це новий чіп H2, який працює з досконалішим кодеком — він значно зменшує рівень спотворень, гарантує покращене шумозаглушення, персоналізоване просторове аудіо, адаптивну прозорість і т.д.

Порівняння AirPods Pro 2 та AirPods Pro

Автономна робота AirPods Pro

AirPods Pro 2 забезпечуватимуть до 6 годин безперервного програвання, а підживлення від зарядного кейсу надасть ще 30 годин використання. Це покращення часу автономної роботи на 2 та 6 годин відповідно, і обидва показники є більш ніж суттєвими.

Зарядний чохол знову поставлятиметься з роз'ємом lightning, що розбиває мрії тієї категорії користувачів, які хочуть використовувати один провід USB-C для всіх своїх гаджетів. Принаймні AirPods Pro 2 також підтримує зарядку MagSafe та бездротову зарядку Qi, завдяки чому вони відповідають передовим стандартам ринку, що дозволяє фанатам Apple полегшено видихнути.

Коротке порівняння з іншими моделями навушників Apple

Пропонуємо також згадати AirPods 2 та 3, щоб охопити повний спектр внутрішньоканальних навушників Apple та надати вам максимум інформації для спрощення вибору.

Apple AirPods 2 — залишатимуться актуальними як мінімум протягом 2-3 років. Це базові бездротові навушники, і вони не мають жодних передових характеристик. По суті, будучи бюджетним варіантом, ця гарнітура буде відмінним вибором, якщо ви не потребуєте “наворотів”.

Епл АірПодс 3 — не можуть запропонувати нічого, що зробило б цю модель пріоритетнішою AirPods 2 та особливо AirPods Pro. Єдине, що може зіграти на їхню користь — ваша ворожість до силіконових амбушурів.

Перше покоління AirPods Pro — на тлі зниження їхньої ціни стають майже ідеальною пропозицією, адже зберігають весь набір функцій, за який їх хвалили критики, головна з яких — шумозаглушення.

Apple AirPods Pro 2 — однозначно коштують своїх грошей. Якщо близько півсотні доларів для вас не є проблемою — сміливо обирайте цей флагман, адже всі зміни нової моделі обіцяють як покращення звучання, так і приємніші враження від щоденного використання.



Чи варто купити нові AirPods Pro 2?

Досконала якість звуку, час автономної роботи та різні покращення якості життя, які ви отримуєте за доступною ціною — роблять нове покоління AirPods Pro явним переможцем у цьому змаганні, але якщо вас цікавить щось просте, то радимо звернути увагу на AirPods 2.