Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Візитівка Джобса пішла з молотка за чималеньку суму!

Візитівка Джобса пішла з молотка за чималеньку суму!

Колекціонери та справжні поціновувачі цікавинок є частими гостями на розпродажах чи аукціонах типу Sotheby's. На таких дійствах зачасту можна знайти дійсно дорогі, вінтажні та рідкісні речі. І не має значення, чи це статуя епохи Відродження, картина пера геніального художника, ексклюзивний тостер чи ювілейний випуск коміксів - кожен лот знайде нового власника і поціновувача.

Як нам стало відомо, нещодавно, на аукціоні "RR Auction" була продана візитівка, яка належала Стіву Джобсу, в якій він ще значиться, як голова ради директорів Apple Computer. Візитівка має мінімалістичний дизайн (що не дивно), зображення одного з перших дизайнерських логотипів Apple та адресу попередньої штаб-квартири компанії.


Візитівка Джобса пішла з молотка за чималеньку суму!

Початкова ціна візитівки становила лише 500 доларів. Торги були дуже напруженими (уявіть собі будь-який момент з фільмів, де відображені дебати та настрій на аукціоні). А у результаті клаптик паперу з гордою назвою "візитівка" пішов з молотка за 6259 доларів. Лише уявіть, і це вона без автографу! Покупець, мабуть, справжній фанат Стіва та компанії з Купертіно! 

Але шість тисяч зелених - це ще дрібниці. На цьому ж аукціоні був виставлений та проданий перший випуск журналу Macworld, що почав публікуватись у 1984 році. Початкова ставка за цей лот досягла 10 000 доларів, а з молотка пішов за 47 775 доларів. У цьому випадку аргументом такої вартості став підпис Стіва Джобса на обкладинці. У далекому травні 2006-го року Джобс проводив урочисте відкриття Apple Store на П'ятій авеню в Нью-Йорку. Вочевидь, одному з присутніх залишив автограф на обкладинці, на якій зображений сам Стів з трьома Macintosh, написав «Для Мета: Стівен Джобс».



Візитівка Джобса пішла з молотка за чималеньку суму!