Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий iPad Air 11 2024: характеристики та переваги

Новий iPad Air 11 2024: характеристики та переваги

На заході "Let Loose", який відбувся 7 травня, компанія Apple оголосила про випуск нових моделей iPad Air на базі чіпа M2 у розмірах 11 та 13 дюймів, які оснащені новою камерою FaceTime у ландшафтному режимі, функціями штучного інтелекту та кращою якістю звуку у більшій моделі. В Ябко вирішили проаналізувати, які ж переваги готовий запропонувати новий Айпад з діагоналлю екрана 11 дюймів.

Apple стверджує, що ці iPad Air розроблено, щоб "зробити функції, які були вперше представлені на iPad Pro, доступнішими за ціною". Чіп M2 має швидший 8-ядерний ЦПУ та 10-ядерний ГПУ. Завдяки збільшеній швидкості передачі даних у пам'яті, новинка майже на 50% швидша, ніж попередня модель з M1 для широкого спектру продуктивних та креативних завдань. Порівняно з iPad Air на базі A14 Bionic, нова модель M2 надає в три рази більшу швидкодію.

Новий iPad Air 11 2024: характеристики та переваги


Крім того, новий iPad Air підтримує Wi-Fi 6E, що забезпечує до 2 разів вищу продуктивність у порівнянні з попереднім поколінням. Він також сумісний з новим Apple Pencil Pro, який оснащений покращеним датчиком у корпусі, що реагує на стискання користувачем, і відкриває палітру інструментів для швидкої зміни інструментів, товщини ліній та кольорів "без перерви креативного процесу", стверджує компанія.

Apple позиціонує новий iPad Air як "надзвичайно потужний пристрій для штучного інтелекту." На відміну від попереднього покоління, 12MP Ultra Wide камера FaceTime в нових пристроях розташована вздовж найдовшого краю, так що вона захоплює відео з більш центральної горизонтальної позиції під час відеодзвінків. Камера також оснащена новою функцією Center Stage, яка активно використовує машинне навчання, щоб автоматично утримувати всіх учасників у полі зору.

Модель оснащена дисплеєм LCD Liquid Retina, обидві розміри доступні в кількох кольорах — новий блакитний, новий фіолетовий, Starlight та Space Grey. Також пристрої отримали новий корпус з 100% переробленого алюмінію.

Новий iPad Air 11 2024: характеристики та переваги


"Багато користувачів — від студентів до творців контенту, малих підприємств і багатьох інших — полюбили iPad Air за його продуктивність, портативність і універсальність за доступною ціною. Сьогодні iPad Air стає ще кращим," сказав Боб Борчерс, віце-президент з маркетингу продуктів Apple. "Ми дуже раді представити перепрофільовані 11-дюймові моделі iPad Air. З їх сучасним дисплеєм Liquid Retina, феноменальною продуктивністю чіпа M2, неймовірними можливостями штучного інтелекту і кольоровим, портативним дизайном з підтримкою нових аксесуарів, iPad Air стає потужнішим і універсальнішим, ніж будь-коли."

Нова Smart Folio для iPad Air кріпиться магнітами і підтримує кілька кутів перегляду для більшої гнучкості. Доступна в кольорах вугільний сірий, світло-фіолетовий, джинсовий та шавлія, нова Smart Folio також доповнює відтінки останніх моделей iPad Air.

iPad Air доступний з початковим об'ємом пам'яті 128 ГБ, з додатковими варіантами зберігання, включаючи 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ. Як і попередні моделі, ціна на iPad Air починається з 599 доларів.