Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple додає RCS в iPhone: коли відбудеться революційне нововведення

Apple додає RCS в iPhone: коли відбудеться революційне нововведення

У листопаді минулого року компанія Apple оголосила, що підтримка RCS на iPhone стане доступною у 2024 році, але без конкретних дат. Нещодавно Google на своєму сайті Android надала більш детальну інформацію, вказавши, що Apple запланувала впровадження RCS на осінь 2024 року.

На сайті Android була виявлена сторінка, де у розділі, присвяченому RCS, з’явилося повідомлення про те, що Apple має намір запустити RCS восени 2024 року, що слугує сигналом про значне поліпшення в якості обміну повідомленнями між різними платформами. Це дозволить вузькіше визначити, коли можна очікувати нововведення – вірогідно, у вересні, жовтні або листопаді.

Apple додає RCS в iPhone: коли відбудеться революційне нововведення


Очікується, що введення RCS стане частиною оновлення Apple iOS 18, яке має бути анонсовано на конференції WWDC у червні 2024 року. Офіційний реліз iOS 18, ймовірно, відбудеться у вересні, співпадаючи з випуском iPhone 16. Хоча функція RCS може з'явитися у великому оновленні, як iOS 18.1 або iOS 18.2, це має відбутися до кінця осені.

Запуск RCS значно поліпшить комунікацію між користувачами iPhone та Android, роблячи її подібною до розмов у iMessage, з функціями, такими як індикатори набору тексту, повідомлення про прочитання, передачу фото високої якості та розширені можливості для групових чатів. Хоча до осені ще далеко, уже видно, що це нововведення може стати значним покращенням у взаємодії між різними платформами.