Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як нові фотостилі в iPhone 16 покращують фотографії

Як нові фотостилі в iPhone 16 покращують фотографії

В нових моделях iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, Apple додала по-справжньому революційну функцію — Фотографічні стилі (Photographic Styles). Завдяки їй можна налаштовувати кольори на фотографіях, змінюючи зображення так, як бачить ваш внутрішній творець. Адаптуйте відтінки шкіри, змінюйте кольори різних частин кадру, робіть все для бажаного ефекту! Далі в статті Ябко ми розглянемо більш детально, чим же такі цікаві нові функції для мобільних фотографів.

Photographic Styles


Що таке фотографічні стилі?

Photographic Styles — це потужний інструмент, в якому можна змінювати тон та колір певних елементів на світлинах безпосередньо під час зйомки. На відміну від фільтрів, нові стилі працюють інтелектуально, оптимізують окремі частини зображення. Стиль, який ви виберете, автоматично застосовується до всіх фотографій, але його можна налаштовувати як у додатку Камера, так і після зйомки у Фотографіях.

Як обрати стиль за замовчуванням?

При першому використанні Фотографічних стилів ви можете вибрати стиль, який найкраще підходить для вашого бачення фотографії. Пам’ятайте, стиль оптимізується відповідно до відтінків шкіри, тому з ним ви отримаєте гарно збалансовані фото.

Щоб обрати стиль за замовчуванням необхідно виконати наступні дії:

  • відкрийте Налаштування;
  • виберіть Камера;
  • у розділі Налаштування програми виберіть Фотографічні стилі;
  • натисніть Почати і слідуйте інструкціям на екрані.

Перед тим, як вибрати стиль, вам необхідно зробити принаймні чотири фотографії на камеру смартфона.

Фотографічні стилі


Як налаштувати стиль під час зйомки?

Після того, як ви оберете стиль за замовчуванням, ви зможете додатково налаштовувати його перед кожною зйомкою безпосередньо в додатку Камера. Це дозволяє коригувати відтінки та насиченість, щоб отримати ідеальний знімок ще до того, як ви натиснете кнопку.

Щоб налаштувати свій власний фотографічний стиль:

  • відкрийте Камера;
  • натисніть на значок крапчастого квадрата у верхньому правому куті екрану;
  • проведіть пальцем по квадрату під видошукачем, щоб одночасно змінити тон і колір зображення;
  • використовуйте повзунок під квадратом для налаштування інтенсивності ефекту;
  • коли будете задоволені результатом, знову натисніть на значок квадрата, щоб завершити налаштування.

Значення тону, кольору та інтенсивності будуть відображені у верхній частині екрану під час коригування. Якщо захочете повернутися до початкових налаштувань, просто натисніть на круглу стрілку для скидання параметрів.

Як вибрати інший стиль?

Якщо ви бажаєте використовувати інший фотографічний стиль для певного знімка, це можна легко зробити у додатку Камера. Просто натисніть на значок квадрата і проведіть пальцем вліво або вправо по екрану, щоб обрати новий стиль. Серед доступних варіантів є такі, як Amber, Rose Gold, Quiet або Ethereal. Після вибору відповідного стилю знову натисніть на значок квадрата, щоб зафіксувати зміни.

Насолоджуйтесь на повну новими можливостями в фотографії, які надають iPhone 16!

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ