Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Існує ймовірність, що AirPods Max 2 вийде в 2024 році

Існує ймовірність, що AirPods Max 2 вийде в 2024 році

Користувач під нікнеймом Instant Digital на соціальній мережі Weibo поділився інформацією, що нова версія AirPods Max буде випущена в цьому році. Головною оновленою особливістю стане введення порту USB-C замість наявного роз'єму Lightning. Зазначається, що навушники продовжать використовувати той же чіп H1, що і їхні попередники, що виключає можливість впровадження функцій адаптивного звуку через обмеження старішого процесора.

Існує ймовірність, що AirPods Max 2 вийде в 2024 році


Функції адаптивного звуку включають:

  • Адаптивне управління шумом: інтегрує активне придушення шуму з режимом прозорості для оптимізації рівня звуку в залежності від зовнішніх умов.
  • Автоматичне налаштування гучності: змінює гучність відтворення відповідно до зовнішнього середовища та особистих уподобань користувача.
  • Розпізнавання розмови: знижує гучність медіа та фонового шуму, акцентуючи на голосах співрозмовників перед користувачем.

Ці технології зараз доступні лише в AirPods Pro 2, завдяки використанню потужнішого чіпа H2. Існують чутки, що Apple може представити нове покоління чіпа H3 в майбутніх AirPods Pro 3, ймовірно, наступного року.