Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Мін-Чі Куо підтвердив анонс Apple MR на WWDC 2023

Мін-Чі Куо підтвердив анонс Apple MR на WWDC 2023

Нещодавні повідомлення інсайдерів та аналітиків зійшлися на думці, що Apple продемонструє свою гарнітуру AR/VR, про яку давно ходили чутки, на WWDC 2023 у червні. І тепер останні прогнози відомого аналітика Мінґ-Чі Куо також сходяться з чутками, що ширились мережею раніше.

Також аналітик стверджує, що оголошення відбудеться «зовсім скоро», і компанія «добре підготувалася» до анонсу. Раніше Куо стверджував, що Apple перенесла виробництво гарнітури на третій квартал 2023 року, і що в результаті пристрій може бути анонсований під час вересневої презентації.

Як зазначають джерела, гарнітура працюватиме на основі дисплеїв 4K micro-OLED, двох процесорів на базі M2, а також в основу пристрою будуть закладені 12 оптичних камер для відстеження рухів рук і зовнішнє джерело живлення. Таке потужне оснащення вплине на вартість пристрою, яка за оцінками буде становити приблизно 3000 доларів.

Цілком можливо, якщо девайс буде мати таку високу вартість, то корпорація Apple позиціонуватиме його, як пристрій для розробників, творців контенту та професіоналів чия робота напряму повʼязана з AR/VR технологіями. Та чи дійсно припущення будуть правдивими — ми зможемо дізнатись вже у понеділок, 5 червня, коли відбудеться основний захід Apple на WWDC 2023 .

Мін-Чі Куо підтвердив анонс Apple MR на WWDC 2023

Джерело: MacRumors