Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як використовувати нічний режим при створенні портретів з iPhone 12 Pro?

Як використовувати нічний режим при створенні портретів з iPhone 12 Pro?

Флагмани від Apple, а саме iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max, оснащені корисним функціоналом під фірмовою назвою Night Mode, який передбачає створення чіткої та деталізованої фотографії в умовах слабкого освітлення. Наприклад, у нічну пору.


Night Mode дебютував у яблучній серії iPhone 11, але його використання обмежили тільки основною ширококутною камерою. Для iPhone 12 команда Apple вирішила поширити можливість нічного фільмування на всі доступні об’єктиви. Тому власники iPhone 12 Pro чи iPhone 12 Pro Max мають змогу користуватися оновленими інтелектуальними функціями фотографії за допомогою сканера LiDAR, щоб урізноманітнити портретне знімання в темну пору доби.


Як використовувати нічний режим при створенні портретів з iPhone 12 Pro?


Портретний режим iPhone 12 Pro

Портретний режим від Apple вважається найпопулярнішим способом створювати захопливі знімки. За застосування ефекту глибини різкості, або боке, він дає можливість користувачам iPhone робити кадри, які зберігають різкість об’єкта навіть на розмитому фоні. Night Mode для iPhone 12 Pro дозволяє автоматично створювати яскраві портретні знімки, підтримуючи при цьому відчуття нічного часу завдяки балансу світлих і темних елементів фінального зображення.


Як зробити портретне фото, використовуючи Night Mode?

Дотримуйтеся простої інструкції, щоб зробити портретний знімок за допомогою Night Mode на iPhone 12 Pro або iPhone 12 Pro Max:


—Відкрийте програму "Камера" на iPhone 12 Pro або iPhone 12 Pro Max.


—Виберіть "Портрет" в активному рядку внизу екрана смартфона Apple.


—Торкніться значку спалаху, розміщеного у верхньому лівому кутку, жовтого кольору, щоб активувати функцію.


—Знайдіть значок "Нічний Режим" у верхній частині видошукача.


За дизайном значок схожий на півмісяць. Якщо освітлення слабке, «Нічний Режим» вмикається автоматично, і позначка стає жовтою. Коли спеціальний режим не залучений, але користувач впевнений, що його портрет все одно стане кращим з використанням «Нічного Режиму», потрібно просто натиснути кнопку активації передбаченої функції. Якщо ви взагалі не можете знайти значок «Нічний Режим», це означає що навколо смартфона достатньо світла, тому функціонал поки недоступний.


Як використовувати нічний режим при створенні портретів з iPhone 12 Pro?


Якщо користувач вручну активував «Нічний Режим», він також може налаштувати час експозиції за допомогою повзунка над кнопкою спуску затвора. Коли «Нічний режим» активується автоматично, час експозиції вибере система, але його також можна налаштувати самостійно, вибравши жовтий місяць і поступово перемістивши горизонтальний диск.


Натисніть кнопку спуску затвору й утримуйте iPhone 12 Pro нерухомо, поки вийде час налаштованої експозиції та портретний знімок буде готовий.


Використовуючи гіроскоп інноваційного iPhone 12 Pro, Night Mode дає можливість визначати, коли пристрій кріпиться до штатива, що забезпечує кращу витримку, ніж зазвичай тобто дає можливість робити деталізовані знімки при досить слабкому освітленні навколо предмета фотографування.


Як використовувати нічний режим при створенні портретів з iPhone 12 Pro?


За фільмування в "Нічному Режимі" без допоміжного штатива користувач зазвичай побачить затримку в 1-3 секунди, але також можна самостійно вибрати затримку до 10 секунд. Зі штативом цей показник зростає до 30 секунд, доступних на функціональному диску Night Mode.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ