Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple випустила macOS Big Sur 11.2.2

Apple випустила macOS Big Sur 11.2.2

Apple випустила macOS Big Sur 11.2.2 для користувачів 25 лютого. Цього разу основна увага приділяється виправленню помилок та безпеки.

Серед іншого, серйозну помилку виправляють сторонні аксесуари, такі як концентратори та док-станції, які в гіршому випадку можуть завдати шкоди в нових моделях MacBook Pro та MacBook Air.

Це оновлення відповідає версії 11.2.1, виправлена помилка, яка могла спричинити неналежне заряджання акумулятора в MacBook Pro у 2016 та 2017 рр. Крім того, попереднє оновлення заблокувало серйозну вразливість в інструменті Sudo.

Apple випустила macOS Big Sur 11.2.2

Big Sur 11.2 запропонував виправлення таких проблем:

— Зовнішні монітори можуть відображати чорний екран при підключенні до Mac mini (M1, 2020) за допомогою перехідника HDMI у DVI.

— Можливо, редагування зображень у форматі Apple ProRAW у програмі «Зображення» не було збережено.

— iCloud Drive можна вимкнути після вимкнення опції iCloud Drive Папки Робочий стіл та Документи.

— Можливо, системні налаштування не розблокувались під час введення пароля адміністратора.

— Клавіша глобуса може не відображала панель смайлів та символів при натисканні.


Очікується, що MacOS Big Sur 11.3 надійде найближчим часом. Це буде значне оновлення, яке принесе різні нові функції, включаючи вдосконалення Safari, Apple Music, Нагадування та підтримку ігрових контролерів PS5, Xbox Series X та Xbox Series S. Ви також можете очікувати, що в наступному оновленні версії з’явиться нова партія смайлів.