Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Найочікуваніші ігри для PS5 у 2024 році

Найочікуваніші ігри для PS5 у 2024 році

Залишилось ще три місяці 2024 року, який вже приніс геймерам багато цікавих релізів для PlayStation 5, але до кінця року ми очікуємо ще на кілька крутих ігор. Величезна кількість нових ігор та оновлених серій — у шанувальників найпопулярнішої в світі консолі часом могла навіть закрутитись голова. Щоб систематизувати всі ці ігри, далі в Ябко розглянемо хіти 2024 року, з якими точно можна грати годинами без перестанку.

Astro Bot


Astro Bot

Ця гра дозволить вам зануритися у космічну подорож разом з ASTRO та його командою. Після аварії на материнському кораблі PS5 ASTRO та його товариші розкидані по різних галактиках. Вам доведеться досліджувати понад 50 планет, повних несподіванок і небезпек, використовуючи нові можливості ASTRO.

Final Fantasy XIV: Dawntrail

Це довгоочікуване доповнення до культової гри Final Fantasy XIV Online. У "Dawntrail" вас чекають блакитні води моря, незвідані території та нові пригоди разом із знайомими персонажами. Гравці зможуть досліджувати нові племена, боротися з загрозами та пізнавати нові світи.

Zenless Zone Zero

Новий екшн у стилі міського фентезі розроблений творцями Genshin Impact. Вас чекає постапокаліптичний світ, повний небезпек і загадок. Розкрийте таємниці Порожнечі та дізнайтеся більше про останню надію людської цивілізації. Zenless Zone Zero поєднує фентезі та сучасність в неймовірну історію.

Until Dawn


Until Dawn

Культовий хорор "Дожити до світанку" повертається на PS5 у покращеній версії. Кожне ваше рішення визначає доля персонажів. Гра ідеально підійде для тих, хто шукає атмосферного трилеру з несподіваними поворотами та жахаючими моментами, які триматимуть вас у напрузі до самого кінця.

Dragon Age: The Veilguard

Нове продовження легендарної серії Dragon Age запрошує вас дослідити Тедас — світ яскравих пейзажів, містичних лабіринтів і масштабних битв. У "На сторожі Завіси" доля всього світу залежить від ваших рішень, і вам доведеться зіштовхнутися з новими ворогами та закляттями. Dragon Age: The Veilguard — безсумнівно один із найграндіозніших RPG 2024 року.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Повернення культової серії Metal Gear з оновленою графікою та якісним звуковим супроводом. Metal Gear Solid Δ: Snake Eater — сподобається як старим шанувальникам серії, так і новачкам.

The Last of Us Part II Remastered


The Last of Us Part II Remastered

Шедевр повертається у новій версії з кращою графікою та цікавими нововведеннями. Історія Еллі та Еббі, яка захопила серця мільйонів геймерів, тепер виглядає краще, ніж будь-коли. Це ідеальна можливість для тих, хто ще не знайомий з цією емоційною історією, відкрити її з новими враженнями.

LEGO Horizon Adventures

Унікальне поєднання LEGO і всесвіту Horizon, де ви керуєте командою цілком різних героїв разом з головною героїнею Елой. Вас чекає яскравий світ, битви з механізованими ворогами і безліч цікавих завдань. Це ідеальна гра для сімейного відпочинку або спільної гри з друзями.

Helldivers 2

У продовженні Helldivers гравці зможуть знову приєднатися до елітного загону миротворців Супер-Землі. Вас чекають швидкі битви з видом від третьої особи, безліч ворогів і можливість битися разом з друзями у кооперативному режимі. Фанати динамічних шутерів однозначно оцінять її по достоїнству.

Компанія розробник консолі зайвий раз доводить, що незалежно від того, які жанри вам подобаються, на PlayStation 5 знайдеться гра з якою ви забудете про існування часу!

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ