Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

7 прихованих функцій Apple Watch

7 прихованих функцій Apple Watch

Найпопулярнішим та найпрактичнішим аксесуаром останніх років серед фанатів та просто користувачів техніки Apple стали фірмові годинники Apple Watch. Розумні годинники Apple Watch вже давно стали улюбленцями багатьох, бо наділені великим набором бонусних функцій, сенсорів, мега швидкою роботою, та взагалі потішать людей, які не хочуть залежати від смартфона. 

Що потрібно сучасній активній людині? Музика, зв’язок та повідомлення, вірний помічник, а годинник Apple Watch все це поєднує в собі. Але ще Apple Watch має такі приховані функції, про які ви могли навіть не знати.

1️⃣ Видалення нагадувань
Багатьом напевно знайома ситуація, коли годинник Apple Watch перетворюється в нескінченний список нагадувань і повідомлень? Та ще й видаляти кожне повідомлення окремо, просто марна трата часу. Але все набагато простіше, просто сильніше треба натиснути на дисплей Apple Watch і тоді з'явиться кнопка — «Очистити все». І все, всіх повідомлень і нагадувань, як і не було.

2️⃣ Швидкі повідомлення
Багато власників Apple Watch навіть не підозрюють, що за допомогою розумного годинника Apple Watch  можна не тільки читати повідомлення, але й відповідати. Потрібно зайти у «Повідомлення» або «Пошта», натиснути на дисплей і тоді з'явиться кнопка «Нове повідомлення». 

3️⃣Створення циферблатів
А ви знали, що на  Apple Watch можна створювати особливі персоналізовані циферблати? Для цього потрібно відкрити програму «Фото», вибрати знімок, який вам подобається і знову ж таки сильніше натиснути на дисплей. Згодом залишається натиснути «Створити циферблат», і ваш циферблат на  Apple Watch став стильним та оригінальним. 

4️⃣Музика за допомогою AirPlay
Більшість власників Apple Watch слухають музику через Bluetooth-навушники. При цьому багато хто навіть не підозрює, що прослуховувати улюблену музику можна через будь-яку колонку з AirPlay. Треба  просто зайти в плеєр, натиснути на дисплей, а потім на кнопку AirPlay.

5️⃣Відправка геолокації
За допомогою Apple Watch можна швидко поділитися своїм місцезнаходженням зі співрозмовником. Для цього треба відкрити чат в «Повідомлення», сильніше натиснути на дисплей. Потім з'явиться приховане меню з додатковими опціями. Серед них і буде кнопка, яка відправить геолокацію співрозмовнику.

6️⃣Відображення прогнозу погоди
У додатку Apple Watch «Погода», якщо натиснути на дисплей, то є меню з іншими режимами перегляду погоди, наприклад погодинний прогноз.  

7️⃣Дистанційне керування камерою
Всі хто використовують Apple Watch для управління камерою на iPhone, можуть не знають, що там також  можна включити HDR-режим, спалах і навіть функцію Live Photo. Досить натиснути на дисплей годинника під час додатку «Камера».

Майже в кожному додатку Apple Watch ховаються додаткові функції і меню. Достатньо лише злегка натиснути на дисплей і можливості годинника Apple Watch значно зростуть.