Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple готує до запуску нові iPad і MacBook

Apple готує до запуску нові iPad і MacBook

Все ближче до цієї осені, все більше стає відомо про майбутню конференцію в Купертіно, все більше дивує компанія Apple своїх фанів. Стало відомо, що компанія на конференції представить глядачеві нові iPad і MacBook. Apple проходила обов'язкову сертифікацію в реєстрі нотифікацій Євразійської економічної комісії, тому всі подробиці стали доступні раніше.

У базу даних ЄЕК були додані п'ять iPad з різними серійними номерами: A1876, A2013, A1934, A1979 і A2014. За прогнозами експертів, потрібно чекати дві нові моделі з різними діагоналями дисплея з мінімальними рамками по периметру і підтримкою Face ID. Про функції розпізнавання осіб Face ID не раз писали різні інсайдери.

Apple готує до запуску нові iPad і MacBook

Ще в базу ЄЕК були додані п'ять нових моделей ноутбуків MacBook. За думкою експертів, компанія Apple хоче запустити 13-дюймові MacBook Pro з панеллю Touch Bar і без неї, 15-дюймовий MacBook Pro з Touch Bar і менш дорогий 12-дюймовий MacBook. Дизайном новинки не зміняться, а ось оновлену «начинку» і перероблену клавіатуру можна очікувати.

Раніше за допомогою бази даних Євразійської економічної комісії були відкриті секрети пристроїв Apple ще до офіційної презентації, в тому числі iPhone 7, AirPods і новий 9,7-дюймовий iPad 2018 року.

Поки компанія Apple активно готується до офіційної презентації своєї техніки, наш магазин "Ябко" активно готується допомогти вам купити iPad і MacBook за доступною ціною.