Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий Apple Watch може отримати зовнішній ліхтарик

Новий Apple Watch може отримати зовнішній ліхтарик

Apple розглядає можливість додавання зовнішнього ліхтарика до майбутніх моделей Apple Watch. Цей розумний годинник вже славиться своїми численними функціями для моніторингу здоров'я, такими як ЕКГ, відстеження кисню в крові, а також зручностями, які полегшують життя, наприклад, розумні сповіщення та можливість здійснювати дзвінки.

Досі користувачі могли використовувати дисплей Apple Watch як джерело світла у темряві, проте розробник прагне піти далі. Згідно з новою патентною заявкою, компанія розглядає варіант додавання вбудованого ліхтарика до ремінця годинника. Цей ліхтарик, можливо, буде мати власний акумулятор, щоб не витрачати заряд основної батареї годинника.

Новий Apple Watch може отримати зовнішній ліхтарик


Важливо зазначити, що наявність патенту ще не означає гарантованого впровадження цієї функції в майбутніх моделях Apple Watch. Однак це свідчить про те, що компанія вивчає цю можливість.

Інші бренди, такі як Garmin, вже випускають смартгодинники з інтегрованими ліхтариками. Наприклад, моделі Garmin Enduro 2 та Garmin fenix 7X Pro мають вбудовані світлодіодні ліхтарики. Втілення такої ідеї Apple може додати ще одну корисну функцію до вже вражаючого списку можливостей Apple Watch.