Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Хіт тижня: Apple Watch Series 3

Хіт тижня: Apple Watch Series 3

Все частіше й частіше команда магазину “Ябко” отримує запити щодо покупки фірмового смарт-годинника від компанії Apple - Watch Series 3. Ну і звісно, що у потенційних покупців виникає маса запитань щодо функціоналу та загалом, як носиться і як користуватись Apple Watch. Отож ми зібрали для вас декілька відгуків та вражень від #ЯбкоДрузів про їх досвід користування годинниками від яблучної компанії.

Андрій: Після того як я наважився купити Apple Watch, я практично забув про постійне користування смартфоном, адже мій маленький аксесуар взяв всі обов’язки на себе. Увесь ваш віртуальний світ поміщається на зап’ясті! Навіть, якщо iPhone розрядиться - ви всеодно не засумуєте, адже завдяки сполученню годинника та безпровідних навушників AirPods ви й далі зможете слухати музику. Що теж круто - навіть при частих навантаженнях та постійній активності, годинник працюватиме без підзарядок два дні! Круто, чи не так? Ну, і відповідно зменшується навантаження на телефон і він теж живе довше.

Тетяна: Я активно займаюсь спортом і давно користувалась фітнес-трекерами. Та от коханий хлопець вирішив зробити мені подарунок на день народження та купити Apple Watch. Можу сказати лиш одне - він просто нереальний. Такий легкий та стильний! Відстежувати активність та всі необхідні показники стало ще легше. І великим плюсом є те, що згодом зібрані дані утворюють статистику в програмах Nike+ Run Club або Nike Training.

Роман: Це справді смарт-годинник, завдяки його датчикам і сенсорам я можу ще детальніше стежити за станом свого здоров’я. А повірте, я до цього ставлюсь дуже відповідально. Годинник Apple Watch вам завжди підкаже коли треба встати, бо ви засиділись чи нагадає, що час тренуватись. А що не менш важливо - сповіщає коли вам треба зробити декілька глибоких ковтків повітря, щоб унормувати серцевий ритм. Всі хто хоче купити Apple Watch знають, що це не просто іграшка, чи як багато вважають - аксесуар, а це друг і помічник, що турбується про вас.

Іра: Годинник Apple Watch - це незамінний аксесуар для мене вже багато років, і от нещодавно вирішила купити Apple Watch Series 3. Приємною несподіванкою стало те, що приблизно в цей же час в Україні запустили сервіс і стало можливим безконтактно оплачувати покупки, як через iPhone так і через мій новий Apple Watch.

Хіт тижня: Apple Watch Series 3

Ну і на останок - міні висновок. Якщо ви вирішили зробити приємність рідним, коханим чи самому собі - можете сміливо купити Apple Watch і ви жодної секунди про це не пошкодуєте. Як запевняли представники компанії Apple - годинник Apple Watch стане вашим найкращим помічником і вірним другом. Магазин “Ябко” також надає на нього гарантію, а для учасників клубу #ЯбкоДрузі низку приємних бонусів та знижок на аксесуари для Apple Watch.