Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple iPhone 15 Pro отримає новий «малиновий» колір

Apple iPhone 15 Pro отримає новий «малиновий» колір

Ще в лютому інтернет-ресурс 9to5Mac повідомляв, що команда Apple планує новий варіант темно-червоного кольору, у якості «ексклюзивного» відтінку для флагманських смартфонів iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Тепер такою ж інформацією діляться інші джерела, які додають, що iPhone 15 і iPhone 15 Plus будуть доступні в новому варіанті зеленого кольору.

Ці нові чутки поширені через обліковий запис на Weibo, який минулого року повідомив, що iPhone 14 Pro Max матиме новий «темно-фіолетовий» колір. Нове джерело описує колір Айфон 15 Про, як «малиновий» відтінок. А також додає, корпус що може бути трохи світлішим, ніж темно-фіолетовий колір iPhone 14 Pro, але «все одно дуже глибокий». Та все ж є користувачі, які вважають, що майбутній флагман буде представлений у темно-вишневому кольорі.

Інсайдери зазначають, що зелений колір iPhone 15 і iPhone 15 Plus буде «наближений до зеленого, яким у свій час дивували iPhone 12 та iPhone 11». Якщо не пригадуєте, то пристрої мали корпус в свіжому м’ятно-зеленому кольорі. Ієн Зелбо, Renderer Extraordinaire 9to5Mac, зробив швидкий макет того, як можуть виглядати нові кольори для Айфон 15 та Айфон 15 Плюс:

купити новий Айфон 15 в Україні дешево та вигідно з доставкою

Раніше ресурс 9to5Mac повідомляв, що Apple тестує світло-блакитний і рожевий, як інші варіанти кольорів для базових моделей iPhone 2023 року. А от варіанти кольорів iPhone 15 Pro будуть особливо цікавими та згідно з попередніми даними — доповненими титановими рамками. Згідно з різними чутками, Apple тестує кілька різних кольорів нових моделей iPhone перед їх випуском. Враховуючи перехід на титан, Apple також потрібно буде вдосконалити процес покриття титанового матеріалу.

купити Айфон 15 Про Макс в Україні дешево та вигідно з доставкою

Джерело: 9to5Mac