Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Нові кольори iPhone 15 Pro: синій та темно-червоний

Нові кольори iPhone 15 Pro: синій та темно-червоний

Згідно з джерелом Unknownz21, моделі iPhone 15 Pro, які будуть представлені у вересні цього року, будуть доступні в унікальному темно-синьому кольорі з сірими відтінками. Джерело неодноразово ділилось подробицями про майбутні анонси творців з Купертіно, і більшість з них підтверджувались, як от дані про випуск Vision Pro під час WWDC.

Скоріш за все, флагманські смартфони Apple 2023 року будуть виконані у новому титановому матеріалі, а блакитний відтінок матиме матове покриття, яке не схоже на нержавіючу сталь, яку Apple використовувала раніше. Колір трішки схожий на синій, який розробники використовували для моделей iPhone 12 Pro, але здається темнішим і з більшою кількістю сірого, щоб краще доповнювати титанове покриття. Команда MacRumors створила серію зображень, які показують, як може виглядати новий синій відтінок.

Deep Blue і Crimson Red нові кольори Айфон 15


В мережі поширювались чутки про темно-червоний колір для моделей ‌iPhone 15 Pro‌, але Unknownz21 поки не згадує про розробку ще одного відтінку. Синій колір, однак, використовувався на прототипах пристроїв ‌iPhone 15 Pro‌ Max, що свідчить про те, що синій може бути ексклюзивним кольором, над яким працює Apple.

Завжди існує ймовірність того, що Apple використовує синій колір для тестування PVD-покриття на новому титановому матеріалі та перейде на інший колір в остаточній версії ‌iPhone 15 Pro‌, але синій колір, який використовується для створення прототипу, ймовірно, вказує на те, що це один із варіанти кольорів, які Apple планує надати для смартфонів наступного покоління. Що стосується моделей iPhone 15, то кольори, які ми знаємо на цей час, включають: яскраво-рожевий, яскраво-синій і зелений колір, про що ми згадували у недавній статті.

Якщо ближче поглянути на дизайн, то ‌iPhone 15 Pro‌ виглядатимуть подібно до моделей iPhone 14 Pro Max, але з деякими незначними змінами у корпусі. Очікується, що рамки навколо дисплея будуть тоншими, а перемикач відключення звуку буде замінено багатофункціональною кнопкою. Замість порту Lightning буде порт USB-C, а кнопки гучності та живлення можуть бути дещо в іншому місці.

Deep Blue iPhone 15


Розташування об’єктива камери ‌iPhone 15 Pro‌ Max буде оновлено для розміщення ексклюзивного для цього пристрою перископічного об’єктива, а з новою титановою оправою, яка менш блискуча, моделі ‌iPhone 15 Pro‌ виділятимуться порівняно з ‌iPhone 14 Pro‌.

Джерело: MacRumors