Вибрать город
Закрити
Выдача из магазина и доставка
Доступная доставка
Твоя корзина
0

Пора прощаться с Touch ID в iPhone и iPad

Пора прощаться с Touch ID в iPhone и iPad

Apple, здається, остаточно відмовляється від технології Touch ID у своїх iPhone та iPad. З моменту запуску iPhone X у 2017 році, де було вперше представлено систему розпізнавання облич Face ID, компанія зробила ставку на цю технологію, відходячи від сканерів відбитків пальців. Згідно зі звітом Wccftech, Apple припинила виробництво мікросхем, необхідних для Touch ID, що є чітким сигналом про відмову від цієї технології в майбутньому.

Пора прощаться с Touch ID в iPhone и iPad


Наразі Touch ID залишається лише в бюджетній лінійці iPhone SE, однак з'являються сигнали про те, що майбутні моделі цієї серії будуть базуватися на технології iPhone 14, де вже немає сканера відбитків. Попри це, Touch ID все ще використовується в деяких моделях iPad, таких як iPad mini 6 та iPad Air, хоча Apple оновила iPad Pro з технологією Face ID, ймовірно з планами згодом оновити всі свої планшети. Також варто відзначити, що Touch ID присутній на деяких ноутбуках Apple.

Компанія активно працює над впровадженням датчиків TrueDepth під дисплей, що дозволить реалізувати систему Face ID без необхідності мати вирізи на екрані iPhone. Згідно з даними, компанія планує впровадити ці зміни до 2026 року. Цей крок є частиною більшої стратегії Apple зосередитися на покращенні та інноваціях у своїх технологіях автентифікації.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ