Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дайджест новин від ЯБКО

Дайджест новин від ЯБКО


Офіційне відкриття штаб-квартири Apple в Купертіно


Корпорація Apple провела офіційне відкриття штаб-квартири Apple Park в Купертіно (Каліфорнія), у суботу, 18 травня 2019-го року. Кампус корпорації функціонує ще з 2017-го року, та відкриття відбулось лише зараз.


У честь події Джонні Айв створив сцену у вигляді веселки. Сувенірна продукція, сходинки, доріжки та подарунки для працівників та гостей виконані з елементами веселки. Такий дизайн обрали не випадково. Веселка нагадує про логотип компанії, що був актуальний з 1976 по 1998 рік.


Дайджест новин від ЯБКО


Lady Gaga виступила на відкритті Apple Park


На сцені Apple Park, яку створювали кілька місяців, у рамках святкування виступила запрошена зірка — Lady GaGa. Концерт співачки став справжньою несподіванкою, та мав шалений успіх серед гостей. Apple вміє створювати свято.


Як відомо, 2018 та 2019 рік стали для співачки ще одним проривом у кар’єрі, завдяки фільму “The Star Is Born”. Lady GaGa побила кілька світових рекордів Гіннеса і була нагороджена премією «Сучасна ікона» в Залі слави виконавців.


За весь свій творчий шлях співачка отримала дев'ять премій Греммі, премію Оскар (якраз таки за пісню до фільму з Бредлі Купером), премію BAFTA, три премії Брит, дві премії «Золотий глобус», тринадцять премій MTV Video Music Awards. 




Нове відео #BehindTheMusic


Новий ролик на YouTube каналі Apple присвячений комп’ютеру лінійки Mac. Який британські музиканти використовують для створення музичних композицій. Запис, редагування, міксування — кожен з процесів приносить задоволення.


«Музика наповнена життям всюди — від домашньої студії звукозапису до концертних виступів. Подивіться на те, що відбувається за лаштунками, і що стоїть за музикою. #BehindTheMac », — так звучить гасло цього відео-ролика.


Ролик супроводжується піснею реп-виконавців Swindle, Rider Shafique, P Money, D Double E & Daley — «What We Do». Веб-сторінка Apple Behind the Mac, теж згадується у відео, адже на ній опубліковані рекомендації для користувачів фірмових комп’ютерів, та інтерв’ю з виконавцем Swindle.




Apple удосконалила систему рекомендацій в Apple Music


У користувачів часто виникало питання яким чином додаток Apple Music підбирає рекомендації для слухачів, і не потрапляє у “точку”. Корпорація “почула”, тому почала роботу над алгоритмами, що формують релевантні підбірки музичних треків.


Нововведення набирають чинності з виходом iOS 12.3 та macOS 10.14.5. Тепер плейлисти Apple Music формуються на основі прослуханих композицій, жанрових підбірок або ж за настроєм, виконавцями та зацікавленнями.


Розділ “Для Вас” оновлюватиметься протягом доби кілька разів. Також зміни торкнуться певних елементів інтерфейсу, та з’явилась “карусель” з плейлистами відібраними на основі ваших зацікавлень.


Дайджест новин від ЯБКО