Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone XR: Вибух кольору

iPhone XR: Вибух кольору

     Залишилось буквально два дні до Нового Року, час підбити підсумки та підготувати подарунки. Рік для компанії Apple минув успішно, хлопці та дівчата з Купертіно представили низку успішних продуктів та новинок. І тепер вирішили показати, що можна припіднести у згортку під святково прикрашену ялиночку.

    Почати новий рік весело та кольорово пропонують разом з новеньким «барвистим» iPhone XR. Свіжий відеоролик з гучною назвою «Кольоровий потоп» (Color Flood) можна знайти на YouTube-каналі корпорації. Ролик триває 1 хвилину, і за цей час на ньому показано декілька гуртів людей, у спецформі різних кольорів, що долають перешкоди на своєму шляху та біжать у невідомому напрямку. Музичним супроводом стала пісня «Come Along» Cosmo Sheldrake під яку паркурщики і фріранери виконують різні акробатичні трюки та вміло залишають позаду будь-які складнощі.




     Цікавим задумом є те, що більшість кольорів спецодягу є відтінками iPhone XR - смартфон випускається в чорному, білому, червоному, синьому, жовтому і кораловому кольорах.  Дивно, що в рекламі присутні також люди в уніформі зеленого та фіолетового кольору. Можливо, що це “пасхальне яйце” від спеців з Купертіно, і ми можемо очікувати презентацію iPhone XR у ще двох мегапопулярних кольорах. Було б круто!

   І в кінці на екрані синього iPhone XR з’являється гасло «Залиште місце для кольору», і згодом ми бачимо напис Liquid Retina display. Ми сміливо можемо зробити для себе висновки: корпорація Apple хотіла ще раз показати користувачам, що LCD-дисплей iPhone XR ні на мить не поступається OLED-матриці iPhone XS. У підписі до ролика також сказано, що iPhone XR має найкращу автономність серед усіх iPhone.

    На честь Нового Року ви можете купити будь-який гаджет Apple за максимально приємною вартістю в одному з магазинів мережі Ябко та в інтернет-магазині.