Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Справжня розкіш — вільна преса разом з Apple News+

Справжня розкіш — вільна преса разом з Apple News+

Сьогодні світ відзначає у 25-й раз міжнародний день свободи преси. Рішення Генеральної асамблеї ООН було прийняте у 1993-му році. Від цього часу, у різних куточках світу проводяться профільні заходи з різноманітними девізами, що стосуються вільної журналістики, незаангажованих інформаційних ресурсів та новин без цензури.Справжня розкіш — вільна преса разом з Apple News+Вільна від цензури та політичного тиску преса — справжня розкіш, навіть у 21-му столітті. Як і кілька десятків років тому, можна з легкістю потрапити на гачок фейкових новин або ж політичної пропаганди. У рамках "Дня" світова спільнота активно висвітлює проблеми, проводить оцінку "рівня свободи" у всьому світі. Закликають до захисту ЗМІ та віддають шану пам'яті журналістів, які загинули виконуючи свій професійний обов'язок у гарячих точках та за небезпечних обставин.Справжня розкіш — вільна преса разом з Apple News+Корпорації зі світовими іменами також долучаються до боротьби за вільну журналістику, пресу та інформаційний простір загалом. Однією з компаній яка позиціонує себе дружньою до преси є Apple.

Справжня розкіш — вільна преса разом з Apple News+На весняній презентації корпорація презентувала нову платформу Apple News +, яка призначена для видань з усього світу. Платформа керується політикою свободи, публікацій без цензури та тиску. Корпорація дає можливість публікувати журналістам авторські колонки та статті, а читачам ознайомлюватись з унікальним контентом та різними точками зору. У додатку будуть доступні більше 300+, в тому числі: Vogue, National Geographic Magazine, People, ELLE, The Wall Street Journal и Los Angeles Times.Справжня розкіш — вільна преса разом з Apple News+«Ми завжди прагнемо підтримувати якісну журналістику, а з Apple News + наші користувачі отримають доступ до прекрасних журналів і видань з новинами, — сказала Лорен Керн, шеф-редактор Apple News. — Ми переконані, що широке охоплення і високу якість публікацій в Apple News + приверне інтерес нових читачів до статей і видань, про які вони, можливо, ніколи не чули».Справжня розкіш — вільна преса разом з Apple News+Інтернет-видання можна вважати ще одним кроком до повної свободи інформаційного простору. На платформі Apple News + у вас буде змога ознайомитись і з інтернет ресурсами Vulture, The Cut и Grub Street, Extra Crunch, TechCrunch та багато інших.

«Apple News + розкриває весь потенціал якісного контенту від найпопулярніших і надійних видавців. Приєднуючись до цієї платформи, ми робимо далекоглядний крок» — сказав Том Харті, президент і генеральний директор видавництва Meredith.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ