Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що нового в iOS 16.4 beta 1?

Що нового в iOS 16.4 beta 1?

Розробники з Купертіно випустили чергову нову бета-версію iOS 16.4 із низкою покращених функцій та важливих змін. Оновлення включає нові емодзі, покращення Safari та веб-програм тощо. Пропонуємо коротко познайомитись з тим, що нас чекає в майбутній версії операційної системи для фірмових смартфонів Apple iPhone.

Що нового в iOS 16.4 beta 1?

1. Оновлення Safari. Нові функції для веб-програми Safari, включаючи доступ до push-повідомлень, піктограм головного екрана тощо. Браузери сторонніх розробників тепер можуть відображати інтерфейс для додавання веб-сайтів на головний екран.

2. Оновлені анімації в Музиці. Програма Музика отримала різні налаштування інтерфейсу, включаючи зміни значків.

Що нового в iOS 16.4 beta 1?

3. Нові віджети у програмі Wallet. Apple додала три нові віджети на головний екран для вбудованої функції відстеження замовлень у програмі Wallet.

4. Українська мова у свайпах. Оновлення також стосується клавіатур, особливо української, яка тепер працює зі свайпом і меню підказок.

5. Нові емодзі. У новій бета-версії є емодзі, яких раніше не було. А саме: трепетне личко, гусак, гіацинт і рожеве серце. До речі, ці емодзі є частиною стандарту Unicode.

Що нового в iOS 16.4 beta 1?

6. Обмеження встановлення бета-версії. Тепер вони будуть прив’язані до Apple ID розробника, адже Apple хоче максимально виключити поширення бета-профілів iOS. У новому оновленні реєстрація буде прив’язана до ідентифікатора Apple ID розробника, і до неї можна буде отримати доступ за допомогою програми «Налаштування».

7. Ярлики та зміни режиму фокусування. Always On Display має новий фільтр режиму фокусування, який дозволяє автоматично вмикати та вимикати дисплей у певних режимах фокусу. Ярлики мають нову дію «Налаштувати завжди на дисплеї», нову дію «Блокувати екран» і нову дію «Налаштувати VPN».

8. Зміни в стільниковому зв'язку та 5G. Технологія 5G Standalone з'явилася в iOS 16.4. Подібні функції можуть забезпечити високошвидкісний Інтернет до 3 Гбіт/с. Але навіть у США цю функцію підтримує лише T-Mobile.

Що нового в iOS 16.4 beta 1?