Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як знайти Apple Pencil, якщо він загубився?

Як знайти Apple Pencil, якщо він загубився?

Оригінальний стилус Apple Pencil — компактний та зручний інструмент, який створили розробники з Купертіно для користувачів фірмових планшетів Apple iPad. Стилус зручно брати з собою, щоб творити, працювати та робити електронні нотатки у будь-якому місці та в будь-який час.

Та через досить компактні розміри його легко загубити. Що робити у такому випадку та як знайти загублений Apple Pencil? Команда Ябко зібрала кілька порад та рекомендацій, що можуть допомогти.

як знайти епл пенсіл що загубився

1. Скористайтесь iPad і Bluetooth

Якщо ваш Apple Pencil досі під’єднано до вашого iPad через Bluetooth, то він має бути в межах 50 метрів від вашого пристрою. В іншому випадку, якщо стилус знаходиться далі — він просто відключається від пристрою. Тож, логічно, що вам простіше буде знайти стилус, якщо він знаходиться десь поруч.

Отже, перше, що ми робимо, коли губимо Apple Pencil:

  • На iPad перейдіть у Налаштування → Bluetooth → Мої пристрої.
  • Перевірте, чи ваш Apple Pencil відображається як підключений пристрій.

Тоді шукаємо в радіусі 50 метрів від вашого місцезнаходження і сподіваємось на краще :)


2. Зворотний шлях

Це може здатися кумедним, особливо, якщо ви навіть не можете згадати де були сьогодні зранку. Але насправді "повернутись назад" — це один із можливих способів швидко знайти свій стилус. Згадайте, де ви востаннє тримали або використовували Apple Pencil. Ретельно перевірте територію навколо свого робочого місця, рюкзак або сумку з планшетом, адже цілком реально, що Епл Пенсіл міг "заховатись" в одній з кишень.

Відмінний спосіб, що допоможе повернути втрачену річ, та яким, нажаль, рідко користуються — нанести гравіювання на Apple Pencil. Ви можете вказати свій номер телефону або ж нікнейм в соціальних мережах, щоб людина, яка знайде ваш гаджет — змогла з вами звʼязатись. Також ви можете наклеїти наклейку або придбати оригінальний "чохол" для стилуса з брелоком на якому будуть вказані ваші контактні дані. Такі кроки допоможуть не лише убезпечити ваш стилус, а й зробити його більш помітним, якщо любите працювати десь у кафешках або часто подорожуєте з гаджетами.

загубився епл пенсіл що робити