Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як переглянути кроки та пройдену відстань на Apple Watch?

Як переглянути кроки та пройдену відстань на Apple Watch?

Apple Watch — не просто гарний, але й корисний аксесуар. Наприклад, він підраховує кількість кроків та пройдену відстань, навіть якщо користувач не помічає цей факт. Як переглянути щоденну, місячну, річну статистику та вивести інформацію на циферблат — розповімо в статті.

Як Apple Watch відстежує кроки?

Використовуючи вбудовані датчики, котрі «зчитують» інформацію. Достатньо синхронізуватися з iPhone. Додаток «Активність» на Apple Watch відкриває доступ до наступної інформації:

  • Кількість пройдених кроків.
  • Відстань в милях або кілометрах.
  • Кількість підйомів, пройдених поверхів.
  • Тренування.

Програма «Фітнес», встановлена за замовчуванням на iPhone, показує зведену статистику. Ділиться по днях, місяцях, роках.

Як переглянути кроки та пройдену відстань на Apple Watch?

Де шукати кількість пройдених кроків на Apple Watch та iPhone?

Для перегляду прогресу:

  • Запустіть програму «Активність» на смарт-годиннику.
  • Прокрутіть сторінку вниз за допомогою сенсорного дисплея або Digital Crown.
  • Знайдіть розділ «Кількість кроків». Там висвітлюється інформація про пройдені кроки.
  • Також з'явиться інформація про подолані поверхи та кілометри.
  • Якщо переміститися нижче, з'явиться кнопка «Зведення за тиждень».
  • Відстежуйте активність та зіставляйте з недавніми досягненнями.

Як переглянути кроки та пройдену відстань на Apple Watch?

Важливо: додаток «Активність» відкриває доступ до поточного дня та тижня. Якщо потрібна інформація про минуле, скористайтесь смартфоном, дотримуючись інструкцій:

1. Для перегляду щоденних кроків та пройденої дистанції запустіть програму «Фітнес». Знайдіть і клацніть по розділу «Зведення». Торкніться кілець активності на екрані. Внизу з'явиться інформація про кроки. Якщо натиснути на календар, можна переглянути дані в певний проміжок часу.

2. Для аналізу тенденцій. У програмі «Фітнес» відкрийте вкладку «Зведення». У вікні «Тенденції» висвітлиться інформація, розподілена за блоками. Натисніть на конкретну активність, щоб перейти до розгорнутих даних. Натисніть «Показати більше» в головному меню й система надасть детальну інформацію.

Apple Watch автоматично фіксує, на якому етапі перебуває кожна активність — на підйомі або занепаді. Інколи інформація на смарт-годиннику та смартфоні не збігається. Зачекайте 2–3 хвилини, доки дані синхронізуються. Якщо Apple Watch зняли, а iPhone залишився в кишені або сумці, то кількість кроків у додатку «Фітнес» підвищиться. Лічильник кроків можна також вивести на циферблат, використовуючи Compplication Lab.

Як переглянути кроки та пройдену відстань на Apple Watch?

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ