Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як працює оптимізована зарядка на iPhone 14 Pro Max?

Як працює оптимізована зарядка на iPhone 14 Pro Max?

Серед чисельних характеристик Айфон 14 Про Макс можна знайти сотні корисних можливостей та цікавих опцій, що сприяють не лише приросту продуктивності під час виконання завдань, а й тривалій й коректній роботі пристрою. Одна з таких функцій — це оптимізація заряджання смартфона Епл, основна мета якої — захист акумулятора від надмірного зносу.

Як увімкнути оптимізовану зарядку на iPhone 14 Pro Max?

  • Відкрийте розділ "Параметри" на вашому iPhone 14 Про Макс.
  • Оберіть пункт "Акумулятор", потім "Заряд і справність".
  • Відшукайте опцію "Оптимізована зарядка" та увімкніть перемикач.

Зверніть увагу, що опція може не бути доступною, якщо увімкнено режим енергозбереження.

Як працює оптимізована зарядка на iPhone 14 Pro Max?


Оптимізована зарядка iPhone 14 Pro Max використовує алгоритми машинного навчання для моніторингу стану акумулятора та поведінки пристрою під час заряджання. Ця функція також дізнається про розпорядок дня користувача з часом і відповідно регулює час зарядки, щоб акумулятор був повністю заряджений і готовий до роботи, коли вам це знадобиться.

Наприклад, якщо користувач зазвичай заряджає свій iPhone протягом ночі, оптимізоване заряджання сповільнює процес, коли заряд акумулятора досягає 80 відсотків. Це дозволить уникнути надмірної зарядки та ймовірного пошкодження батареї.

Якщо ви використовуєте швидкий зарядний пристрій, сертифікований Apple, використання оптимізованої зарядки на iPhone з функцією швидкого заряджання не повинно суттєво вплинути на знос акумулятора iPhone.

Однак варто зазначити, що незалежно від того, наскільки ретельно ви їх заряджаєте, усі літій-іонні акумулятори з часом старіють і зношуються. Таким чином, хоча оптимізація заряджання допомагає зменшити наслідки старіння, ваш акумулятор все одно з часом втрачає рівень продуктивності.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ