Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що таке Apple TV і чи варто його купувати?

Що таке Apple TV і чи варто його купувати?

Apple TV — компактна приставка, від кращих творців з Купертіно, яка дає змогу легко та зручно відтворювати цифровий контент. Медіаплеєр за лічені хвилини синхронізується з гаджетами Apple: iPhone, iPad, MacBook. І в результаті дозволяє не просто переглядати улюблені серіали та фільми, а й використовувати функцію AirPlay для трансляції контенту з маленького смартфона на широкоформатний екран.

Що таке Apple TV і чи варто його купувати?

Чому варто купити Apple TV?

Компактний цифровий медіаплеєр перетворює звичайний телевізор на «смарт». Завдяки приставці можна змінювати інтерфейс, відтворювати відео й музику з iTunes. Пристрій підтримує формат 4К. Якщо юзер зупинився на найновішій версії Apple TV, то матиме змогу завантажувати застосунки з App Store. Інші переваги:

Компактний форм-фактор. Apple TV — невелика квадратна коробка з приємною матовою поверхнею. Вона не привертає зайвої уваги.

Технічні моменти. Приставка поставляється з 64GB вбудованої ОЗП, однак є варіанти й з більшим сховищем. За звук, ніби в кінотеатрі, відповідає Dolby Digital Plus.

Просте управління. Для керування приставкою використовується пульт. Заряду вистачає на 30–40 днів активного користування. Відновити запас можна завдяки кабелю Lightning. Керувати відтворенням контенту дозволено як за допомогою стандартних кнопок, так і завдяки сенсорній панелі з вбудованим акселерометром і гіроскопом.

Великі можливості tvOS. Операційні системи Apple — найкраще захищені. Простий інтерфейс — ще одна перевага. Переглядайте фотографії й відео на великому екрані, а не на маленькому 6-дюймовому дисплеї iPhone. Розважитися допоможуть ігри, які можна знайти в App Store.

Що таке Apple TV і чи варто його купувати?

Як синхронізувати телевізор і Apple TV?

Для з’єднання використайте шнур HDMI. Його немає в комплекті, тож подбайте про купівлю заздалегідь.

  • Далі вставте кабель HDMI у відповідний роз’єм на телевізорі.
  • Іншу сторону з’єднайте з приставкою.
  • Переконайтеся, що Apple TV живиться від електромережі.

Наступний крок — налаштування. У відповідному меню телевізора зазначте порт, до якого приєднали приставку. Продовжуйте налаштування згідно з інструкціями на екрані. Виробник також пропонує за бажанням використати роз’єми USB-C або Ethernet для синхронізації.

Що таке Apple TV і чи варто його купувати?

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ