Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Google Pixel 8 і Pixel Watch 2: що відомо про майбутні новинки?

Google Pixel 8 і Pixel Watch 2: що відомо про майбутні новинки?

Корпорація Google розпочала активну фазу знайомства аудиторії з майбутніми фірмовими смартфонами Google Pixel. Нові покоління Google Pixel 8 та 8 Pro побачать світ вже у жовтні 2023 року. На честь випуску новинок компанія відкрила спеціальну сторінку з "очікуванням" на пристрої та опублікувала кілька відеороликів.

На першому відеоролику можна детальніше розглянути особливості конструкції та дизайн смарт-годинників Google Pixel Watch 2, Pixel 8 Pro та навушників Pixel Buds:



Ще один промо-ролик демонструє дизайн смартфонів Google Pixel 8 та 8 Pro в деталях, як от слот для SIM-карток (подейкували, що компанія відмовиться від фізичних сім-карт). А також варто звернути увагу на новий колір Pixel 8 — ніжний рожевий, та невагомий молочний відтінок Pixel 8 Pro.

Якщо ж керуватись даними, які доступні на офіційному сайті бренду — акцент у смартфонах Гугл Піксель буде зроблено на можливості камери та штучний інтелект. Смарт-годинники Google Pixel Watch 2 отримають більше функцій для відстеження стану здоров'я користувачів. Що ще цікавого отримають новинки, та якими привабливими фішками зможуть похизуватись — дізнаємось зовсім скоро, під час виходу новинок 4 жовтня.