Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

GoPro Hero 12 Black можуть представити у вересні

GoPro Hero 12 Black можуть представити у вересні

На просторах мережі користувачі почали активно ділитись здогадками щодо майбутньої екшн-камери GoPro Hero 12 Black, яку згідно з чутками, анонсують у вересні. Згідно з даними від власних джерел, популярні інсайдери та блогери повідомляють, що GoPro представить нову екшн-камеру Hero 12 Black 6 вересня 2023, а до покупки новинка стане доступна вже 13 вересня 2023 року.

Новинка отримає покращений акумулятор, але в іншому оновлення камери будуть досить базовими. Основне поліпшення майбутньої екшн-камери ГоуПро 12 — це покращена тривалість роботи акумулятора, приблизно на 10-15 хвилин, у порівнянні з попереднім поколінням.

Також розробники стають на шлях екологічності, тому інсайдери припускають, що при створенні корпусу буде використано ще більше переробленого пластику та матеріалів, що підлягатимуть багатократній переробці. Звісно, що на своєму місці залишаться: потужний сенсор камери, два чітких дисплеї, покращена стабілізація HyperSmooth 6.0, функції HyperView, Horizon Lock та можливість швидкого обміну файлами через хмару.

гоупро 12 дата виходу характеристики