Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий AirTag можуть запустити у виробництво наприкінці 2024 року

Новий AirTag можуть запустити у виробництво наприкінці 2024 року

Згідно з новою інформацією, наданою аналітиком Apple Мінг-Чі Куо, постачальники Apple, ймовірно, почнуть масове виробництво AirTag другого покоління у четвертому кварталі 2024 року. Поточна версія розумного маячка AirTag випущена у квітні 2021 року.

Куо вважає, що новий AirTag матиме кращу інтеграцію з майбутньою гарнітурою Apple Vision Pro, як частину екосистеми просторових обчислень, але він не надав жодних додаткових подробиць і не розкрив жодних інших потенційних нових функцій для трекера від творців з Купертіно.

Мініатюрний трекер Apple AirTag оснащений чіпом U1, та розроблений компанією з Купертіно для зручного користування функцією точного пошуку. Також Куо вже сказав, що моделі iPhone 15, ймовірно, матимуть модернізований надширокосмуговий чіп, тому, можливо, Apple планує модернізований чіп U2 як для iPhone, так і для AirTag.

Судячи з цих тимчасових рамок, до запуску нового AirTag залишається ще більше року, тому найближчими місяцями, швидше за все, з'являться додаткові чутки про цей оригінальний смарт-аксесуар.

Новий AirTag можуть запустити у виробництво наприкінці 2024 року