Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Sony офіційно представила PlayStation Portal

Sony офіційно представила PlayStation Portal

Компанія Sony представила PlayStation Portal — портативну ігрову консоль для поціновувачів режиму «віддаленої гри» та стрімінгу. Раніше на Sony PlayStation Showcase 2023 підтвердились чутки, що корпорація має в планах випуск власної портативної ігрової приставки під назвою Project Q. І от сьогодні команда Sony офіційно підтвердила усі припущення інсайдерів та на радість фанатам офіційно оголосила про вихід консолі для стримінгу ігор PlayStation Portal.



Формат девайса дещо відрізняється від класичних портативних консолей, адже дозволяє транслювати будь-які ігри для PS5, за винятком ігор PlayStation VR2, через Wi-Fi та функцію Remote Play. Досить незвичний формат, та все ж, дана консоль точно знайде своїх прихильників.

Консоль отримала 8-дюймовий LCD-екран з роздільною здатністю до 1080р та підтримкою 60 FPS. Також є роз’єм для навушників на 3.5 мм. Також відзначається, що консоль отримала усі функції доступні для звичних контролерів DualSense. 

купити ігрову приставку Соні Плейстейшн

Щодо ціни PlayStation Portal, то вона буде коштувати від 199.99$. Наразі точнішої дати виходу окрім «пізніше цього року» немає. Проте інсайдери у соціальних мережах припускають, що це, ймовірно буде кінець або ж середина листопада.

Також бренд представив оригінальні фірмові навушники Pulse Elite Wireless Headset & Pulse Explore Wireless Earbuds, що будуть оснащені «новою бездротовою технологією, розробленою SIE», щоб зробити їх здатними передавати звук без втрат з низькою затримкою. Такі гарнітури стануть відмінним доповненням для геймерів та стрімерів, що водночас є фанатами техніки Sony.