Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Відбувся повноцінний реліз гри Starfield від Bethesda

Відбувся повноцінний реліз гри Starfield від Bethesda

ЯбкоДрузі, сьогодні дійсно день гарячих релізів. І цього разу новина для власників ігрових компʼютерів, ноутбуків та консолей Microsoft Xbox! Нова RPG від студії Bethesda — Starfield нарешті стала доступною для всіх поціновувачів космічної тематики та дооовгих подорожей дивовижними планетами. Це чудовий шанс випробувати потужність вашого компʼютера або ж купити новий ігровий ноутбук, щоб насолоджуватись грою у зручному для вас місці.

Гра Starfield — це довгоочікуваний проект у жанрі RPG від Bethesda, який геймдиректор Тодд Ховард описав, як «Skyrim у космосі». Також варто відзначити, що це перший новий ігровий всесвіт Bethesda за 25 років.

Основний сюжет зосереджено групі дослідників космосу Constellation. У столиці New Atlantis можна зустріти багато неігрових персонажів (NPC), які просто живуть своїм життям, знайти квести, прослухати різні діалоги. А ще розробники обіцяють великий космічний простір та понад 1000 планет, доступних для відвідування гравцями, дослідження, облаштування аванпостів.

Ще з 1 вересня приєднатись до неї могли лише покупці версії Premium Edition, а 6 вересня відбувся її повноцінний реліз. Тепер кожен бажаючий може придбати стандартне видання гри або оформити Xbox Game Pass і поринути у космічну пригоду від Bethesda.