Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

State of Play від PlayStation пройде вночі 25 вересня

State of Play від PlayStation пройде вночі 25 вересня

Вже небагато залишилось до моменту, коли Sony проведе довгоочікувану презентацію State of Play, яка є традиційним святом для шанувальників PlayStation. Трансляція відбудеться о 6:00 вечора за східноамериканським часом (01:00 за київським часом) на офіційних каналах PlayStation у YouTube та Twitch. Презентація триватиме понад 30 хвилин, і Sony обіцяє показати більше ніж 20 нових ігор для PlayStation 5 та PlayStation VR 2 від студій з усього світу!

Аналітики обережно натякають на те, що на презентації представлять ремастери класичних ігор, таких як Horizon Zero Dawn (2017) та Days Gone (2019), а також нові проєкти від PlayStation Studios, серед яких: ремастер хоррор-ігри Until Dawn, новинка від Haven Studios під назвою Fairgame$, екшн від Bungie Marathon, довгоочікуваний Wolverine від Insomniac Games та Lego Horizon Adventures, що стане сімейним римейком оригінальної Horizon Zero Dawn.

State of Play 2024


Презентація відбудеться всього за два дні до початку передзамовлень на PS5 Pro — топової версії нинішньої консолі Sony, вихід якої заплановано на листопад. Попередня презентація PS5 Pro не дала достатньо інформації, тому геймери сподіваються, що State of Play нарешті покаже, як нова консоль впорається з надсучасною графікою.

Крім внутрішніх проєктів, шанувальники PlayStation можуть очікувати на новини від партнерів Sony. Такі компанії, як Konami та Capcom, також готують цікаві анонси, серед яких Silent Hill 2 Remake, римейк Metal Gear Solid 3 та Monster Hunter Wilds. Крім того, Kojima Productions працює над сиквелом культового Death Stranding 2: On The Beach, вихід якого запланований на 2025 рік.
Цей State of Play — найочікуваніша подія, яка буде справжнім видовищем, що відкриє нову главу в історії PlayStation. Отож, запасаємось терпінням та кавою, щоб одними з перших побачити новинки.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ