Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Valve анонсувала нову приставку Valve Steam Deck OLED

Valve анонсувала нову приставку Valve Steam Deck OLED

Компанія Valve внесла свіжі оновлення до приставки Steam Deck, представивши модель з OLED-екраном. Головною особливістю новинки є підтримка частоти оновлення екрану до 90 Гц, що обіцяє більш плавне зображення під час ігор. Крім того, екран став яскравішим, тепер його яскравість складає до 600 ніт, а в HDR-режимі здатен демонструвати до 1000 ніт. При цьому розмір дисплея збільшився з 7 до 7,4 дюймів, при збереженні роздільної здатності 1280×800 пікселів.

У серці нового Steam Deck — удосконалений чіп AMD Zen 2 + RDNA 2, виготовлений за 6-нанометровою технологією, що сприятиме меншому нагріванню та більшій автономності пристрою. Ємність батареї також зросла — до 50 Вт•год від 40 Вт•год у попередній моделі.

Valve анонсувала нову приставку Valve Steam Deck OLED


Вдосконалення не обмежилися лише дисплеєм та процесором. Valve також оновила бездротові технології, замінивши Wi-Fi 5 на більш швидкий Wi-Fi 6E та покращивши Bluetooth до версії 5.3. Динаміки тепер забезпечують більш глибокий бас, а вага пристрою зменшилася на 30 грамів. Частота оновлення тепер досягає 180 Гц, а довжина кабелю живлення збільшена до 2,5 метра.

Steam Deck з OLED-екраном пропонується тільки у конфігураціях з 512 ГБ та 1 ТБ на швидкісному диску NVMe та має слот для карти пам'яті. Ціни стартують від 549 доларів для моделі з 512 ГБ та 659 доларів для версії на 1 ТБ. Раніше доступна модель на 256 ГБ тепер продається за зниженою ціною в 399 доларів, що дорівнює вартості початкової версії з eMMC-накопичувачем на 64 ГБ. У Європі ціни на новий Steam Deck вищі. Пристрій надійде у продаж з 16 листопада.