Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

The Lonely Palm, Samoa — корометражка знята на iPhone XS

The Lonely Palm, Samoa — корометражка знята на iPhone XS


    На офіційному каналі корпорації Apple на YouTube опублікували короткометражний фільм, що входить в рекламну компанію “Shot on iPhone”. Фільм тривалістю три хвилини повністю знятий на iPhone XS. Автором та режисером фільму став фотограф Стівен Каунтс.


    Кожна частина відео знімалась лише за допомогою камери на iPhone XS. Команда, що створювала ролик була приємно вражена можливостями камери на одному з флагманів Apple. Режисер використовував для зйомки ще кілька допоміжних гаджетів, як от: стабілізатор DJI Osmo Mobile 2, штатив Joby GripTight PRO Video GP Stand і комплект фільтрів для відео від NiSi. Монтаж та “склейка” відео проводився у мобільному додатку FiLMiC Pro.

     Архіпелаг Американське Самоа називають “футбольними островами”. Таку назву регіон отримав неспроста — спортсмени, що походять з островів Самоа, за статистикою, виграють у НФЛ (Національній Футбольній Лізі) в 56 разів частіше, ніж спортсмени з інших регіонів Америки.

    Короткометражка розповідає історію 17-річного американського атлета Едді Сіаумау, що зміг завдяки старанням й інтенсивним тренуванням посісти місце в першому дивізіоні університету. Головний задум полягає у тому, щоб показати, як багато видатних спортсменів світу народилися і почали успішну кар'єру на теренах мальовничого архіпелагу під назвою Американське Самоа.

    Критики та користувачі, що вже встигли переглянути фільм — високо оцінили як задум, так і технічне виконання. Можливо, що й ви зможете надихнутись та зняти цікаве відео на свій iPhone? ;)