Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Весна близько. Що готує Apple?

Весна близько. Що готує Apple?


    Корпорація Apple планує у березні чергову презентацію, так що перший місяць весни обіцяє бути насиченим та багатим на сюрпризи. Першою несподіванкою від Apple може стати сервіс TV підписки, що буде схожим на Netflix. Сервіс потокового відео працюватиме на платній основі, проте, як саме стягуватиметься оплата — ще не відомо. Можливо, що сервіс буде молодшим братом Apple Music, та також матиме безкоштовний пробний період, а згодом щомісяця стягуватиметься абонентська плата. Також у планах корпорації перемістити фільми та відео з iTunes на нову платформу.

    Що стосується Apple AirPods другого покоління — тут теж може бути сюрприз у вигляді голосового управління Siri. Натяки на таку можливість стали відомі після детального вивчення коду бета версії iOS 12.2. Чекає нас й кейс з підтримкою безпровідної зарядки та індикатором заряду на передній панелі. (Думаю, що не я одна цього чекаю :)

Весна близько. Що готує Apple?

   Що там з AirPower? Як повідомляли інсайдери — виробництво фірмової зарядки почалося у середині січня, тому у нас є всі шанси побачити її на весняній презентації. Виглядає цілком логічно, якщо кейс та фірмова зарядка будуть представлені одночасно.

    Сімейство лінійки iPad планують поповнити ще кількома моделями, як от iPad mini 5 та iPad сьомого покоління. Оновлений mini плановано має отримати підтримку Smart Keyboard, а нове покоління класичних iPad підтримку аксесуарів, що підходять до iPad Pro, сенсор Touch ID та процесор A11 Bionic. Несподіванкою березня може стати повернення iPod Touch. Та швидше за все, що його випуск перенесуть на вересень. Отож, будемо очікувати приємних новин від представників корпорації.