Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

"The (R) evolution of Steve Jobs"

"The (R) evolution of Steve Jobs"

    10 лютого світ шоу бізнесу сколихнула премія Grammy, яку через престиж називають Оскаром музичної індустрії. На церемонії були оголошені переможці у кількох категоріях та номінаціях за заслуги в світі музики протягом 2018 року.

    Оперна та класична музика також не залишилась без уваги. Диригент-постановник Майкл Крісті отримав нагороду за оперу, присвячену Стіву Джобсу. Нагорода в номінації «Кращий запис оперного твору» була вручена за оперний твір "The (R) evolution of Steve Jobs", що присвячений персоналіті Стіва Джобса і ключовим подіям його біографії.


      Сценарій та основні партії і ролі опери були написані Мейсоном Бейтсом та записані оркестром опери Санта-Фе ще у 2017 році, і у тому ж році опера була представлена глядачам у Нью-Мехіко. Це одноактна вистава, в якій переплітаються кілька часових ліній та подій, як зародження корпорації Apple, випуск першого iPhone, особисті події та зацікавлення Стіва дзен-буддизмом.

      За традицією премія в номінації «Кращий запис оперного твору» була вручена ще й виконавцям основних партій та продюсеру альбому. Окрім Майкла Крісті в номінацію увійшли Джон Адамс (композитор) та Дмитро Хворостовський (оперний виконавець).

    Прем’єра постановки планується 23 лютого 2019 року в театрі Сіетлу, а кожен охочий зможе відвідати її до 9 березня включно. Представники корпорації поки жодним чином не прокоментували перемогу опери, адже більшу частину уваги зосередили на просуванні додатку Apple Music під час події.