Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple iPhone 14 Pro отримає зарядний пристрій на 30 Вт

Apple iPhone 14 Pro отримає зарядний пристрій на 30 Вт

З ростом потужності, продуктивності та енергоефективності фірмових смартфонів iPhone зростає потреба у потужніших зарядних пристроях. Розробники з Купертіно прекрасно розуміють потребу користувачів у швидкісному поповненні заряду, тому для майбутнього флагмана iPhone 14 Pro Apple випустить зарядний пристрій потужністю 30 Вт. 

Як повідомляють інсайдери, а також запевняє користувач Twitter DuanRui — після виходу флагманів iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max стануть доступні варіанти блоків живлення з новим дизайном та потужністю 30Вт. 

Раніше, відомий аналітик Мін-Чі Куо також повідомляв, що Apple може випустити свій наступний зарядний пристрій GaN, який підтримуватиме 30 Вт і матиме оновлений вигляд. Однак, кожен з інсайдерів погоджується з думкою, що фахівці Apple не стануть додавати пристрій до комплекту, а випустить його як окрему позицію.

Також варто зазначити, що джерела повідомили про те, що компанія поки не планує перехід смартфонів iPhone 14 на USB-C, хоча Єврокомісія прийняла закон щодо єдиного стандарту портів. Цілком ймовірно, що задля компенсації відсутності сучасного порта живлення корпорація може додати перехідник у комплект до смартфонів, що будуть продаватись на європейському ринку.

Apple iPhone 14 Pro отримає зарядний пристрій на 30 Вт