Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Гаряча новина: Apple Pay незабаром в Україні!

Гаряча новина: Apple Pay незабаром в Україні!

Apple Pay – це найпопулярніша мобільна платіжна система на даний момент серед усіх їй подібних. Це зумовлено не лише поширеністю та популярністю серед користувачів смартфонів iPhone, а й тим, що система Apple Pay з'явилася набагато раніше на ринку. Сервіс дозволяє сплачувати покупки лише за допомогою смартфона від компанії Apple, до якого прив'язана банківська карта. Користувачеві буде достатньо піднести iPhone до терміналу, заздалегідь авторизувавшись в службі будь-яким із зручних варіантів (Touch ID, Face ID).

Чергова хвиля розширення підключень сервісу торкнулась Норвегії, Польші та України. Як повідомив Тім Кук підчас конференції в телефонному режимі – запуск Apple Pay в Україні відбудеться в найближчим часом, проте точного часу не назвав. 

Так, як тепер питання щодо існування Apple Pay в Україні вже закрите, то майбутьніх користувачів цікавить інше – який банк стане українським партнером Apple. Раніше майбутнім партнером називали «Альфа-Банк Україна», а зараз подейкують, що першим в Україні Apple Pay для своїх клієнтів підключить «ПриватБанк».