Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple представила нові iPad Pro M2 та iPad 10.9 (2022)

Apple представила нові iPad Pro M2 та iPad 10.9 (2022)

Компанія Apple доволі несподівано анонсувала на своєму сайті вихід нових фірмових бюджетних планшетів Apple iPad 10 та преміальної лінійки iPad Pro M2.

Айпад Про М2 2022 и Айпад 10 2022 анонс Епл


Бюджетний Айпад 10.9 2022 року отримав яскраві кольори корпусу, оновлений "безрамковий" дизайн та довгоочікуване переміщення кнопки Touch ID на одну з граней. Та це лише початок, адже доступний базовий планшет Епл також може похизуватись: 

  • Чіпом A14 Bionic.
  • Ультраширокою 12-мегапіксельною фронтальною камерою.
  • Оновленою основною 12-мегапіксельною камерою.
  • Швидкісним портом для зарядки USB-C.
  • Покращеним підключенням за стандартом Wi-Fi 6.

Професійна лінійка Apple iPad Pro M2 отримала традиційні два розміри корпусу, щоб користувачі могли обрати варіант з оптимальним 11-ти дюймовим екраном, або ж розкішну модель у розмірі 12.9 дюйма. Як і минулого року, є різниця у дисплеях — старша версія отримала дисплей з підсвіткою міні-лед, а молодша — поки ще працює на звичайному Liquid Retina.

Вагоме оновлення — це процесор Apple M2, який здатен працювати на 15% продуктивніше у порівнянні з М1. А також розробники оснастили професійну лінійку планшетів: Wi-Fi 6E і опцією розпізнавання наведення стилуса Apple Pencil. Це означає, що тепер стилус може передбачати ваші дії, якщо знаходиться на відстані до 12 мм від дисплея вашого планшета.