Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Watch Ultra 2 можуть представити у 2023 році

Apple Watch Ultra 2 можуть представити у 2023 році

За словами відомого аналітика Мінг-Чі Куо, друге покоління флагманських смарт-годинників Apple Watch Ultra 2 можуть представити уже цієї осені на Apple Event 2023. Також Мінг-Чі Куо повідомив, що новинка буде оснащена механічними деталями, надрукованими на 3D-принтері.

У повідомленні, опублікованому на платформі Medium, Куо сказав, що його останній огляд ланцюжка поставок Apple показує, що компанія активно впроваджує технологію 3D-друку. Зокрема, деякі титанові механічні деталі нових Apple Watch Ultra 2023 будуть виготовлені за допомогою 3D-друку.

Серед імовірних "друкованих" компонентів зазначаються: Digital Crown, бічна кнопка та кнопка дії, оскільки це чи не єдині механічні частини Apple Watch Ultra. Такий крок може скоротити час виробництва та знизити витрати. Куо вважає, що тестування будуть проходити успішно, у майбутньому все більше продуктів Apple використовуватимуть технологію 3D-друку.

Досі лише Марк Гурман із Bloomberg говорив, що Apple випустить Apple Watch Ultra другого покоління разом із моделями Apple Watch Series 9 наприкінці цього року. Таким чином, останній звіт Куо, здається, ще більше зміцнює віру в те, що Apple Watch Ultra будуть дотримуватися того ж річного циклу оновлення, що і стандартна серія Apple Watch.

вотч ультра 2 дата виходу в Україні