Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra — топовий продукт у лінійці смарт-годинників. Родзинка — потужний 4,9-дюймовий екран, заточений у титановий корпус. Новинку «напхали» датчиками й сенсорами. Впровадили функцію Crash Detection.

Запропонували технологію відстеження жіночого менструального циклу. Корисна опція для екстремалів — вбудований термометр, який фіксує температуру води та повітря. Як сповна розкрити потенціал Apple Watch Ultra, використовуючи програми з App Store, — розповімо далі.

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra

ТОП-7 додатків для Apple Watch Ultra

Топовий продукт Apple сподобається шанувальникам високотехнологічних смарт-годинників. Можливо, аксесуар стане в пригоді досвідченим дайверам, скелелазам, екстремалам. На цю категорію покупців націлений каталог корисних додатків в App Store.


1. Oceanic+

Програма для любителів дайвінгу. Розширює арсенал функцій базової програми Depth. Перетворює Apple Watch Ultra на справжній дайверський комп'ютер:

  • відстежує глибину занурення;
  • вимірює температуру води;
  • фіксує тривалість перебування під водою;
  • складає аналітику, включаючи швидкість підйомів та спусків.

Платна версія, яка обійдеться в 10$/місяць, відкриває доступ до просунутих інструментів: декомпресія, докладний звіт про особливості занурення, рекомендації щодо вирівнювання дихання.

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra

2. Weathergraph

Прогноз погоди націлений на використання в диких умовах: ліс, поле, пляж. Зберігає інформацію, якщо немає доступу до Wi-Fi. Зведення презентують у вигляді гарних діаграм. У додатку знайдеться інформація про опади, хмарність, вологість, атмосферний тиск.

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra

3. WorkOutDoors

Платна програма, яка коштує 6,99$/місяць. Альтернатива базовій програмі Workout. Використовується для налаштування 38 фізичних активностей. Інтерфейс WorkOutDoors дозволяє пов'язувати дії та торкання жестами. Усередині — топографічна векторна карта, де налаштовується прогулянка з перепадом висот. Стандартну картку можна переглядати в режимі офлайн.

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra

4. Slopes

Знахідка для шанувальників зимових активностей. Програма відстежує інформацію про катання на лижах або сноубордах. Фіксує максимальну швидкість, час підйомів та спусків. Автоматично визначає, на якому гірськолижному курорті відпочиває користувач.

Плюс Slopes — залучена кнопка Apple Watch Ultra Action. Користувачеві не доводиться знімати рукавички для активації тренування. Безкоштовна версія містить базові функції.

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra

5. Audible

Безкоштовна програма для зберігання музики, подкастів, аудіокниг. Смарт-годиннику не потрібно з’єднуватися з iPhone. Книги завантажуються безпосередньо в сховище Apple Watch Ultra. Для прослуховування 90% доступних аудіокниг доведеться оформити передплату.

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra

6. Goose Maps

Goose Maps — класичний навігатор, який використовується як з інтернетом, так і без доступу до мережі. Передбачили пішохідну та велосипедну навігацію. Програма відкриває доступ до місць поблизу. Збережіть їх, а потім відвідайте у потрібний час.

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra

7. Lifeline

Ну і насамкінець — трохи розваг. Lifeline — платна текстова гра, яка коштує 3,99$. Сюжет розгортається довкола астронавта Тейлора, який здійснив невдалу посадку. Користувачеві пропонують ухвалити непрості рішення, котрі впливають на перебіг подій у грі.

ТОП-7 програм для Apple Watch Ultra