Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чорна п’ятниця 2019 у Ябко

Чорна п’ятниця 2019 у Ябко


Доооооооовгий Wish List заповнено, картка з кешбеком у кишені, гаманець напоготові. Куди це збираються Ябко Друзі? Все вірно, на Чорну П’ятницю у Ябко! На цей день чекали не лише шопоголіки, мисливці за знижками, а й велика кількість користувачів, що активно розпочали підготовку до новорічних та різдвяних свят. 


Головний розпродаж 2019 року у мережі магазинів Ябко стартує 28 листопада та триватиме до 30 листопада. Вам не здалось, ми на крок попереду, тому починаємо Блек Фрайдей у четвер ;)


Чорна п’ятниця 2019 у Ябко


Завдяки приголомшливим пропозиціям від команди Ябко ви зможете дешево та зі знижкою купити планшет, смартфон, ноутбук, комп’ютер від компанії Apple. Це гарна можливість вигідно придбати новорічні та різдвяні подарунки для друзів, рідних та близьких.


Збільшений кешбек при покупці аксесуарів у магазині Ябко.

До 30% — на автоаксесуари та павербанки 

До 40% — на чохли до телефонів та кейси для AirPods

До 50% — на розпродажні позиції аксесуарів

Душа прагне свята, а свято потребує музики? У Ябко діє приголомшлива пропозиція на акустичні системи популярного бренду JBL.

JBL Boombox — 389$

JBL Flip 5 — 109$

JBL Xtreme — 239$ 

Повний перелік акційних товарів можна переглянути ТУТ!


З нагоди Чорної П’ятниці у мережі магазинів Ябко діють вигідні пропозиції на вживані смартфони від Apple. Переглянути акційні варіанти б/у iPhone можливо ТУТ.

Знайомтесь з пропозиціями, визначайтесь з покупкою, а головне — не пропустіть старт розпродажу у Ябко! І ще раз перевірте чи взяли картку з кешбеком ;)