Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Гнучкі iPhone та iPad від Apple. Міф чи реальність?

Гнучкі iPhone та iPad від Apple. Міф чи реальність?

Міжнародна виставка мобільної техніки MWC 2019, що пройшла у Барселоні, запам'яталась гучним початком революції у розвитку нових форм корпусів мобільних телефонів. Компанії Samsung та Huawei представили широкій аудиторії смартфони, що можуть складатись. Шуму було багато, емоції та враження від такого незвичного формфактора зашкалювали. Та через низку конструктивних недоліків гаджети не надійшли у масовий продаж.

Та це вже початок, і підтвердження того, що така скажена ідея дійсно може стати реальністю, дало поштовх для технологічних гігантів рухатись у напрямку складних смартфонів. Звісно, що корпорація Apple теж не залишиться осторонь. На це вказують патенти, що компанія зареєструвала за останній час у великих кількостях.

Гнучкі iPhone та iPad від Apple. Міф чи реальність?

Аналітики швейцарського фінансового холдингу UBS вважають, що компанія давно почала роботу над технологією та тримає це в секреті. Цілком можливо, що першим пристроєм, який отримає незвичний апгрейд стане саме фірмовий планшет iPad, і побачить він світ у новому корпусі вже в останньому кварталі 2020-му року. Холдинг UBS провів опитування і визначив, що користувачі проявляють зацікавлення в складних пристроях, та не готові викласти з власної кишені за них більше ніж 1000 доларів.

Звісно, 100% підтвердження виходу гнучких продуктів, ніхто з спеціалістів з Купертіно не надав. Та як ми вказували вище — розробки такого рівня проводяться в умовах особливої секретності. Фанатам Apple залишається лише чекати новин або ж однієї з презентацій.