Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Спрощення лінійки iPad Apple у 2024 році

Спрощення лінійки iPad Apple у 2024 році

У 2024 році компанія Apple планує спростити свою лінійку iPad, маючи на меті полегшити вибір для споживачів та підвищити продажі. Як зазначає колумніст Bloomberg Марк Гурман, необхідність змін виникла через зростання асортименту протягом останнього десятиліття з двох моделей до п'яти, включно з iPad Pro, iPad Air, iPad mini та базовими iPad 9-го та 10-го поколінь.

Основною зміною стане розділення лінійок Pro та Air. Оновлений iPad Pro отримає новий дизайн, OLED-дисплей, процесор M3 та модернізовану клавіатуру Magic Keyboard, що виділить його як флагманську модель. Водночас, iPad Air обмежиться додаванням процесора M2, що відокремить його за потужністю від базового iPad, який у 2024 році не буде оновлюватися. За розмірами моделі будуть схожі: Air буде доступний у розмірах 10,9 і 12,9 дюйма, а Pro — з екранами на 11 і 13 дюймів. Презентація обох моделей очікується в березні.

Спрощення лінійки iPad Apple у 2024 році


Наступним етапом спрощення стане вилучення з продажу iPad 9 — останнього планшета з кнопкою "Додому" та великими рамками навколо дисплея. Це також дозволить вилучити з продажу перше покоління Apple Pencil, тому у продажу залишаться лише друге покоління та більш доступна версія з USB-C. Від iPad mini відмовлятися не планують: згодом він також отримає оновлення з більш потужним процесором.