Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple анонсує легкий складаний iPhone на 2026 рік

Apple анонсує легкий складаний iPhone на 2026 рік

Останні новини вказують на те, що Apple серйозно розглядає можливість випуску складаного пристрою. Попри те, що інші виробники продовжують випускати нові моделі складних пристроїв, компанія з Купертіно вирішила підійти до цього питання з особливою обережністю. Однак, за словами одного з високопосадовців Apple, компанія вже має чіткі наміри щодо випуску їх першого складаного iPhone, який має з'явитися на ринку у 2026 році.

Apple анонсує легкий складаний iPhone на 2026 рік


Цей високопосадовець також вказав, що майбутній пристрій буде вирізнятися серед конкурентів своєю легкістю та компактністю, що є частою проблемою для складних дисплеїв. Подолання цього виклику може стати ключем до успіху для Apple у цій новій категорії. Що ще важливіше, Apple розглядає можливість включення інноваційних технологій у свій складний iPhone, які до цього часу не застосовувалися в аналогічних пристроях інших брендів.

За даними джерел, Apple вже близько п'яти років працює над своїм складаним пристроєм, що є типово для компанії, яка відома своїм обережним підходом до випуску новинок. Варто зазначити, що Apple також планує свій дебют у сегменті GenAI до кінця поточного року.