Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Ціна iPhone 14 Pro Max: чому варто купити флагман?

Ціна iPhone 14 Pro Max: чому варто купити флагман?

Флагманський смартфон Епл — це бажаний гаджет для тисяч користувачів по всій планеті. Розробники щороку докладають максимум зусиль для того, щоб здивувати користувачів приголомшливим приростом потужності, продуктивності й автономності. Характеристики iPhone 14 Pro Max справді вражають, а широке різноманіття кольорів та кілька варіантів розміру сховища — дозволять обрати для себе найкращий варіант.

Ціна Айфон 14 Про Макс залежить від кількох факторів: обʼєму памʼяті, кольору, версії (з підтримкою лише E-SIM або з слотом для фізичної SIM-карти). На сайті інтернет-магазину Ябко ви можете замовити новий iPhone 14 Pro Max в декількох конфігураціях пам'яті: 128, 256, 512ГБ і 1ТБ.

Рекомендована роздрібна ціна мінімального розміру пам’яті максимально доступна та вигідна, а для тих хто бажає зекономити — доступні кредити та безвідсоткове розтермінування. Варто врахувати, що ціна iPhone 14 Pro Max в Україні достатньо збалансована та виправдана, враховуючи кількість удосконалень у порівнянні з попередніми поколіннями смартфонів від Apple.

Ціна iPhone 14 Pro Max: чому варто купити флагман?

Чому та кому варто купити Айфон 14 Про Макс?

Якщо ви шукаєте і бажаєте купити найкращий смартфон 2023 року в Україні — варто звернути увагу саме на флагман Apple iPhone 14 Pro Max. Пристрій оснащений потужним акумулятором ємністю понад 4000 мАг, що гарантує відмінні показники автономності навіть при активному щоденному користуванні. Головною особливістю та відмінністю гаджета стала відсутність чубчика — її замінив овальний виріз у дисплеї. У ньому розміщена фронтальна камера, сенсори та датчики, у тому числі і Face ID.

Також модель підтримує як дротову, так і бездротову зарядку високої потужності MagSafe. З потужністю 20 Вт iPhone 14 Pro Max отримає половину свого запасу енергії всього за 30 хвилин, а джя повного заряду — достатньо близько 80 хвилин живлення. Не забули розробники й про захист від вологи — смартфон здатен витримати бризки та дощ завдяки стандарту IP68.

Ціна iPhone 14 Pro Max: чому варто купити флагман?

При створенні лінійки використовувались преміальні матеріали, серед яких домінує метал і добре загартоване скло Ceramic Shield, завдяки чому флагман лежить у руці важко, масивно та надійно. Та все ж при цьому достатньо комфортно для щоденного користування. Елегантний вигляд та сучасний дизайн виконаний у лаконічних відтінках, з плавними гранями й відмінним поєднанням матового скла і глянцевих бортиків.

Шанувальників бренду однозначно оцінять, як зовнішній вигляд, так і багате внутрішнє оснащення лінійки нових смартфонів, адже модель 14 Про Макс — це вдале поєднання найактуальніших розробок, потужних комплектуючих, перспективних технічних можливостей та особливостей дизайну. Оберуть смартфон Епл Айфон 14 Про Макс користувачі, для яких важливий не лише статус і потужність пристрою, а й ті хто прагне більше можливостей, нововведень та автономності.