Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 15 та iPhone 15 Plus будуть оснащені 48-мегапіксельною камерою

iPhone 15 та iPhone 15 Plus будуть оснащені 48-мегапіксельною камерою

За словами галузевого аналітика Apple Мінг-Чі Куо, базові моделі iPhone 15 і iPhone 15 Plus, будуть оснащені 48-мегапіксельним об'єктивом основної камери. А також нові смартфони Apple 2023 отримають нову багатошарову конструкцію датчика камери, яка може захоплювати ще більше світла.

У своєму блозі на Medium Мінґ-Чі Куо повідомив, що Apple вдалося подолати проблеми з продуктивністю нового багатошарового датчика зображення CMOS (CIS) завдяки тому, що постачальник Sony збільшив свої виробничі потужності на 100-120% для задоволення попиту Apple.

Команда Apple вперше представила 48-мегапіксельну камеру на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max минулого року. Об'єктив дозволяє користувачам знімати фотографії ProRAW з роздільною здатністю 48 мегапікселів, які зберігають більше деталей у файлі зображення для кращої гнучкості під час редагування. А в минулорічних iPhone 14 і iPhone 14 Plus використовувався 12-мегапіксельний об'єктив камери.

Звіт Мінґ-Чі Куо підтверджує заяву Джеффа Пу, аналітика гонконгської інвестиційної компанії Haitong International Securities. Який у травні заявив, що 48-мегапіксельний об'єктив на iPhone 15 і iPhone 15 Plus буде використовувати новий сенсор з трьома стеками, що зможе захоплювати більше світла для поліпшення якості зображення.

У той час Пу сказав, що багатошаровий датчик, ймовірно, зіткнувся з проблемами продуктивності, які можуть призвести до затримок виробництва Айфон 15 та Айфон 15 Плюс. Проте в останньому звіті містер Куо припускає, що Apple врегулювала ситуацію, хоч і на шкоду своїм конкурентам.

iPhone 15 та iPhone 15 Plus будуть оснащені 48-мегапіксельною камерою